S-a rupt lantul de iubire. Viorel a plecat de acasa. Cu cine sta acum Vulpita

Vulpita si Viorel, cele doua “vedete de carton”, de la Antena 1, sunt deja mega cunoscute de toata tara. Desi a primit numeroase amenzi de la CNA, nu renunta la cei doi protagonisti. Se pare ca cei doi si-au spus adio dupe multe certuri si impacari. Viorel a parasit locuinta in care statea cu Veronica si s-a mutat la un hotel.

Vulpita s-a intors in apartament, dar nu cu mana goala, a adus-o si pe sora sa

Veronica nu a venit singura, ci cu sora ei care s-a mutat in apartamentul in care stateau cu chirie sotii Stegaru. Aceasta a venit la Veronica pentru a fi alaturi de ea. Viorel nu a tolerat acest lucru si si-a facut frumusel bagajele.

Vulpita in culmea fericirii

Intrebata daca simte lipsa sotului, Veronica a declarat ca nu-i simte dorul si este extrem de linistita fara el. Tot e a mai marturisit ca Viorel o jignea foarte multi si chiar a facut o boacana, dar nu a dezvaluit despre ce anume este vorba.

Viorel i-a interzis sa-i mai pronunte numele

Citeste si articolul :   Mirela Vaida a dat vestea! Un nou moment frumos in familia ei!

„A inceput iar sa ma jigneasca. A facut o boacana. Dar nu chiar mare. Mica. (… Nu pot sa va spun. Nu ne mai intelegem. Nu mi-e dor. Mi-a zis sa nu-i mai spun numele niciodata.”, a spus Veronica.

Vulpita a mai spus ca Viorel a devenit foarte gelos de cand Rafaelo i-a facut cadou o masina.

„Veronica, ti-am luat masina! Surpriza! Imediat o sa vezi surpriza. Am dat Mustang-ul meu si diferenta si ti-am luat tie o masina. Deci pe tine te cheama Maki, da? Asa ca ti-am luat masina cu Maki la numar. Ti-am luat masina special pentru tine”, a zis Rafaelo pe vlog.

Cei doi nu isi aduc fetita in Bucuresti

Luati de valul “vedetismului”, cei doi au lasat fetita in grija bunicilor paterni. Potrivit unor surse, copila este foarte afectata de faptul ca nu se afla langa parinti

Autor