Dana Rogoz, mesaj dur pe Facebook: “Cat te-au platit sa spui ca ai Covid?”

Romania se confrunta cu o crestere masiva a cazurilor de infectare cu coronavirus. Romanii cred mai mult in teoria conspiratiei si neaga existenta acestui virus. Mai mult, acuza persoanele publice si medicii ca iau bani pentru a spune despre COVID-19.

Vedetele au inceput sa posteze mesaje prin care indeamna oamenii sa fie atenti, sa aiba grija de sanatatea lor si a celor din jurul lor.

Multi au fost pusi la zid, de sustinatorii teoriei conspiratiei pentru ca au postat asemenea mesaje

De curand, Dana Rogoz , s-a aratat uimita de modul in care romanii reactioneaza pe Facebook atunci cand citesc despre coronavirus, afirmand ca poporul nu stie sa fie civilizat.

Publicitate

Iata  mesajul postat de Dana Rogoz pe Facebook:

“Ce s-a intamplat cu lumea in care traim? Cum am trecut de la a-i pune pe copii sa deseneze curcubeie, de la “doctorii sunt eroi” si hai sa le trimitem mancare si cafele, sa reziste, de la hai noi tinerii sa avem grija de batranii din bloc… la “cat te-au platit sa spui ca ai covid”, cand cineva iti vorbeste de o trauma a familiei sale?

Citeste si articolul :   Doi romani din Belgia ofera sprijin familiei medicului erou de la ATI

Cat de lipsiti de empatie, cat de lipstiti de educatie sunt unii de-ai nostri? Mai tineti minte cand ne emotionam vazandu-i pe italieni cum cantau la balcoane? Hai sa ne uitam acum in jurul nostru. Sau hai sa deschidem Facebook-ul… Nu stim sa fim uniti, sa fim civilizati, sa ne gandim la ceilalti. E pur si simplu trist ce (ni) se intampla.” scrie Dana Rogoz pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.