Keanu Reeves, despre anul 2021: Poate fi mai bun doar daca lucram impreuna

Indragitul actor, Keanu Reeves, povesteste intr-un interviu despre rolul sau in jocul lansat recent Cyberpunk 2077, dar si despre despre modul in care l-a afectat acest an. Keanu a vorbit despre motivele de optimism pe care le are pentru anul 2021, potrivit BBC.

Actiunea din Cyberpunk 2077, in care Reeves joaca rolul lui Johnny Silverhand, se desfasoara intr-un viitor distopic.

Publicitate

„Se desfasoara intr-un megaoras numit Night City. Joci rolul unui personaj numit V, care este un mercenar. Lucrurile incep sa mearga prost si trebuie sa-ti pui un cip ca sa supravietuiesti si apoi ai un vizitator, pe Johnny Silverhand, pe care il joc eu. Misiunea este sa supravietuiesti in acea lume periculoasa”, a spus actorul.

Publicitate

Jocurile video au fost de ajutor multor oameni pe perioada pandemiei.

„Multi spun ca e escapism, dar poate fi descris ca ceva necesar pentru a face fata presiunii de zi cu zi. Cred ca sunt aspecte pozitive legate de comunitate, de nevoia de ajutor, de prietenie, iar eu sper ca astfel de lucruri exista in povestile pe care le spun”, a declarat actorul.

Citeste si articolul :   Un cunoscut medic roman avertizeaza asupra suplimentelor alimentare promovate de TV: "De cand am devenit atat de idioti?"

Keanu Reeves a spus ca incearca sa gaseasca motive de optimism pentru anul 2021.

„Lucrez la optimism. 2021 poate fi mai bun doar daca lucram impreuna, nu separat”, a  mentionat Keanu.

Personajul pe care il joaca in Cyberpunk 2077 are un brat metalic. Intrebat daca ar schimba ceva la el in viata reala, actorul a raspuns: „Nu m-ar deranja un cip care sa ma ajute sa vorbesc mai multe limbi”.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.