Durere fara margini la Suceava. O mama a 17 copii, inmormantata de zeci de persoane

O mama a 17 copii din Suceava a fost condusa azi pe ultimul drum de zeci de persoane, chiar daca legea prevede ca la inmormantari nu pot participa mai mult de 8 oameni.

O mama a 17 copii, inmormantare cu mai multe persoane decat prevede ordonanta militara

Luminita Bilius a fost plansa de cei apropiati, care, in astfel de momente nu mai au tinut cont de regulile impuse de autoritati cu privire la numarul de persoane care pot participa la o inmormantare.

Mai exact, la momentul inhumarii femeii care a lasat multa durere in urma au fost prezenti 23 de oameni in loc de 8, cum prevede legea, asta in conditiile in care in judetul Suceava masurile ar trebui sa fie mai stricte, fiind un focar de infectie.

„Biserica Apostolica Prelipca (fara cult) Sora noastra Luminita Bilius, mama a 17 copii din sat Prelipca, oras Salcea, judet Suceava, a plecat ieri la Domnul, in jurul amiezii, lasand in urma o situatie mai dificila! Am organizat aceasta strangere pentru a le acoperii situatia lor. Cine are pe inima sa ajute aceasta familie Domnul ii va rasplati!”, se arata intr-un mesaj postat pe Facebook.

Citeste si articolul :   Luis Lazarus, acuzatii extrem de grave: "Arahatule- Demisia. Cine te sustine ma'..."

Starea de urgenta, prelungita cu inca 30 de zile

Suceava continua sa fie si pana la aceasta ora judetul cu cele mai multe cazuri de coronavirus, numarand peste 2.000 de infectati.

Tot in acest judet exista si cele mai multe cadre medicale care au fost testate pozitiv cu coronavirus.

In urma neregulilor descoperite la Spitalul Judetean Suceava dupa plangerile semnalate de doctori in spatiul public, unitatea medicala a ajuns pe mainile Armatei, scrie fanatik.ro

Autor