Viorel rupe tacerea: “Asta le este toata smecheria! Am vazut-o pe Facebook”

Telenovela nu se mai termina. Viorel Stegaru se pare ca s-a despartit de Veronica si chiar ar avea o noua relatie.

Barbatul a recunoscut ca a gasit-o pe Facebook si are in plan o noua relatie.

„Pe taica-sau il felicit! Are dreptate ce zice, ca e o mincinoasa. Are mare dreptate! Iar mama-sa vorbeste tot numai prostii si o influenteaza exact mama-sa.

Mi-a zis unchi-sau ca a auzit niste discutii extraordinar de mari, ca de asta a luat-o si pe sora ei aici, ca sa vina sa se planga, nu stiu ce prostii, ca sa-i ajute Accesul sa le dea o casa Asta le este toata smecheria!”, a spus Viorel.

Publicitate

Din moment de Vulpita s-a mutat din locuinta unde stateau cei doi, intr-un hotel de lux din Bucuresti, Viorel este decis sa-si imparta viata cu femeia pe care a cunoscut-o pe retelele de socializare.

„Ma gandesc sa-mi refac viata cu altcineva. Am vazut-o pe Facebook. Stiu cum o cheama, stiu tot!”, a mai spus Viorel, potrivit Antena 1.

Citeste si articolul :   Romania, inclusa pe Lista Neagra de inca doua tari. Ce reguli au intat in vigoare

Cei doi au avut mereu certuri, dar acum se pare ca ruptura s-a produs.

„Spune numai mincuni in platou! A zis numai prostii, ca eu nu am muncit, acasa. Nu e rusine?! Si minte! Nu ti-am dat bani? Ti-am spus clar si precis! Pe verigheta mea, pui… E 350 de lei. Amandoua au fost 700 de lei. O bag la furt! Ca a furat verighetele! Eu spun clar: facem testul poligraf!”, i-a reprosat Viorel, Veronica, la emisiunea Acces Direct.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.