Viorel, supus la testul poligraf. Sotul Vulpitei a cedat: „O sa plateasca cu varf si indesat”

In urma acuzatiilor aduse de Vulpita, Viorel a acceptat testul poligraf pentru a dovedi ca sotia sa minte. Rezultatele au fost neasteptate, surprinzand urmaritorii emisiunii.

In urma testului cu detectorul de minciuni, Viorel se pare ca a avut dreptate si ca sotia lui minte cand spune ca este batuta. Situatia fiind dusa la extrem, astfel ca Viorel vrea sa divorteze.

„Lucrurile nu o sa mai decurga ca pana acum, o sa plateasca cu varf si indesat. Sa ma lase in pace, ca nu mai suport. O sa-i spun si ei. Are si tupeul sa vorbeasca prostii. Eu cadeam vinovat la toate. Numai prostii spune. Atat stie sa faca, de azi inainte sa nu mai vina la apartament, nu mai iert nimic. Cel mai prost ajung din bunatatea mea”, a declarat Viorel.

Viorel spune ca Veronica s-a schimbat, ca nu o mai intereseaza nimic si nu observa nimic din ceea ce face acesta pentru ea.

Viorel  a spus, cu lacrimi in ochi, ca vrea ca Vulpita sa-si ceara scuze.

„N-o mai intereseaza ca are soacra care are grija de copil, nu o mai intereseaza nimic. Hai ca nu scap eu de ea cu una cu doua. Zicea taica-su ca eu sunt vinovat. Nu a invatat nimic. Nu ma credea nimeni. Sa-si aminteasca cine a ajutat-o cand i-a fost mai greu. Sa-si ceara scuze in fata mea. Trebuia sa bag divort de prima data, sa se duca. Nu mai ascult nimic, m-a luat de prost. Numai minciuni stie sa spuna”, a mai spus Viorel.

Viorel a recunoscut ca a batut-o pe Veronica in trecut, desi, spune el, a fost ceva din impuls.

„Da, am batut-o o singura data pentru ca nu m-a ascultat. A fost o cearta, nu mai tin minte de la ce, si eu strigam la ea. Nu am zis nimic, dar apoi am injurat-o, i-am luat telefonul din mana, l-am spart si apoi am luat-o de mana si am impins-o”, a povestit Viorel in luna ianuarie a acestui an, chiar in platou.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.