Horoscop saptamana 27 iunie – 3 iulie, cu Mariana Cojocaru. Destin la extreme pentru o zodie

Horoscop saptamana 27 iunie – 3 iulie, cu Mariana Cojocaru. Celebrul astrolog a prezentat previziunile astrologice pentru perioada urmatoare. Fenomene astrologice rare dau peste cap viata zodiilor.

Ce spune Mariana Cojocaru pentru fiecre zodie in parte.

Horoscop Berbec

Am doua vesti bune pentru toate zodiile si ma bucur ca pot sa vi le dau. Atat Venus, cat si Mercur si-au reluat mersul direct. Venus din Gemeni si Mercur din Rac, care deja se pregateste pentru conjunctia cu Soarele. Desigur, sunt planete care se misca repede, sunt dinamice. Dar raman planetele grele retrograde… Intre ciocan si nicovala. Asa va veti simti…De ce? E perioada grea, intre doua Eclipse.

Publicitate

Horoscop Taur

Destin la extreme, caci perioada acesta marcata de cele doua Eclipse, una de Soare si urmatoarea de Luna, nu va lasa sa rasuflati usurati, chiar daca Venus si-a reluat mersul direct. Viata ca un sport extrem(dragoste, cariera, studii, sanatate, s.a.), asa o veti simti. Eclipsele au conotatii karmice si pot scoate la lumina himere ale trecutului din aceasta viata, dar mai ales din vietile anterioare(relational, copii).

Horoscop Gemeni

Venus isi reia mersul direct in zodia voastra, dar problemele cu care va confruntati nu se evapora, mai ales daca nu v-ati inteles in maniera dea mai profunda, karmica destinul cu care ati venit pe Geea. Perioada dintre cele doua Eclipse e cea mai dificila cu putinta. Sunteti intr-ul labirint existential si nu gasiti singuri calea spre iesire(pe karma personala se vede acum calea spre lumina)…

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de 4 ianuarie 2021. Trei zodii care trec prin stari neobisnuite

Horoscop Rac

Mercur isi reia mersul direct in constelatia voastra, ca veste buna! Dar cum problemele cu care va confruntati le vad ca pe niste obstacole karmice grele pe viitor, nu cred ca le veti putea solutiona singuri. Vizata este sanatatea(afectiuni cu incarcatura si mesaj karmic ce se cere descifrat individual). Dar nici in plan relational si sentimental nu plutiti pe norisori si vreti cai de orientare si corectare.

Horoscop Leu

Cum multi acumuleaza pacate si fara sa isi dea seama, se vor intreba cum este mesajul astrelor. Pozitiv(cu un Venus si Mercur im mers direct) sau negativ(marcat pe viitor de tranzitul lui Uranus din Taur, a lui Saturn Retrograd inca in Varsator sau a celor doua Eclipse de la ora aceasta). Karma vizeaza familia/dragostea, sanatatea, dar si cariera sau business-ul multora, chiar daca cei mai multi ignora.

Horoscop Fecioara

Cu un picior in Valea Plangerii si cu un altul pe vibratia lui Mercur acum in mers direct. Cum sunteti zodie dubla, va si intrebati cum puteti scoate piciorul ramas blocat in Valea Plangerii. Cum nu sunt doua Fecioare identice(nici chiar gemene), nu am cum sa va orientez in acest cadru general. Astrograma karmica personala este busola mea de orientare prin codri existentiali, ca sa iesiti din impas.

Horoscop Balanta

Si pentru voi am o veste buna! Saptamana debuteaza cu Luna Alba in zodia voastra. Deci, va preocupa sanatatea. Emotiile sunt sub patronajul celor doua Eclipse. Deoarece, pe 21 iunie cand a fost Eclipsa de Soare, Luna se pozitiona pe Axa Karmica Gemeni-Sagetator. Pentru unele poate fi o schimbare de stare de spirit, pentru altele un obstacol greu de trecut(incarcatura karmica neinteleasa)…

Citeste si articolul :   Preferata astelor. Cea mai norocoasa si mai puternica zodie. Nu, nu e Berbecul si nici Scorpionul

Horoscop Scorpion

Daca la Fecioara vorbeam de Valea Plangerii pe aspectul dat de cele doua Eclipse, voi aveti nevoie de un Pazitor al Pragului, sa nu picati in Abisul Existential. Stiti ca sunt noua trepte catre Infern cu Pluton Retrograd in Capricorn? Cu Mercur in mers direct(veste buna) aveti nevoie de o comunicare si intelegere profunda pentru a va inalta la Cer(misiune personala karmica neinteleasa de toti).

Horoscop Sagetator

Daca celorlalti le dadeam si vesti bune, cu un Mercur care si-a reluat mersul direct si cu un Venus direct, la voi lucrurile stau cu totul altfel. De ce? Pentru ca sunteti sub influenta Karmei Negative, care acumuleaza pacatele trecutului si greselile si nu va iarta. Cei mai multi nativi au tinichele agatate de coada nu doar din viata asta, ci si din cele anterioare. Doriti sa vi le pot desface?

Horoscop Capricorn

Unii se vor simti ca Pacala in satul lui, altii vor risca sa devina Pacalici(ca in jocul de carti din copilarie). Cum cele doua Eclipse va vizeaza in mod direct relatiile sentimentale, cariera si/ sau sanatatea, viata va este marcata de karma personala, nu cea de grup. Ca nu sunt toti Capricornii Kevin Costner sau Nicolas Cage, ambii nativi ai acestei zodii. Si, ambii actori au fost in Romania…

Horoscop Varsator

Vestile bune legate de intrarea in mers direct a lui Venus si Mercur va vizeaza si pe voi. Vestile mai putin bune sunt date de perioada acesta dintre cele doua Eclipse, care va obliga sa va intelegeti misiunea karmica, ca sa puteti evolua corect. Cei mai multi va simtiti a fi pe un teren minat si cum nu sunteti genisti de destin, va puteti trezi nestiind pe unde sa pasiti(dragoste, cariera, sanatate, copii).

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: AL PATRULEA CAZ de coronavirus in Romania

Horoscop Pesti

Sunt sub lupa Universului toate zodiile, acum in perioada aceasta marcata de cele doua Eclipse. Cuadratura Soarelui natal cu Axa Karmica din Gemeni si Sagetator, dar si cu Venus care si-a reluat mersul direct se vrea un corset astral prea stramt pentru fiecare dintre voi(sentimente, dragoste, familie, copii, sanatate, cariera, business, stare de spirit). Unii nu vor sti cum sa respire, de stramt ce este.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.