Horoscop zilnic, 12 iulie 2022. Scorpionul se afla intr-un capitol al vietii in care totul merge asa cum si-a propus

Fortele stelelor inca nu sunt suficiente pentru a pune in aplicare fapte grandioase, dar energia Fecioarei incepe treptat sa trezeasca in toata lumea dorinta de a actiona.

Berbec

Cat timp si efort petreci spunandu-ti ca esti nedemn, ca nu vei atinge niciodata scopul dorit! Dar adevarul este ca esti mai aproape ca niciodata de a-ti realiza obiectivele. Renuntati la comportamentul victimei si treceti la treaba. Confirmarea ca poti crea ceva nou este in mainile tale. Sfat: Nu te mai juca de-a victima.

Taur

Cand alegi sa-ti urmezi calea, trebuie sa fii pregatit atat pentru zilele bune, cat si pentru cele rele. Cu alte cuvinte, fiecare experienta este conceputa pentru a te ajuta sa mergi mai departe. Ar trebui sa va deschideti la ceva nou, poate ca va va aduce mai mult decat va asteptati. Sfat: Fii deschis catre lume.

Gemeni

Mantra pentru azi este simpla: intreaba. Iti va fi usor sa-ti asumi ce e mai rau, iti va fi greu sa faci distinctia intre ceea ce este real si ceea ce este doar o nascocire a imaginatiei tale. In aceste imprejurari, este mai bine sa nu crezi tot ce creeaza mintea ta. Sfat: Intrebati sau cereti ajutor daca aveti vreo ingrijorare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2022. Ce aduce ziua de Sf. Ioan pentru fiecare zodie

Rac

In loc sa rezisti acolo unde te duce curentul, fii una cu el. Ofera-ti permisiunea de a renunta la vechiul mod de viata pentru a risca si a obtine ceva nou. Poate chiar trebuie sa faci ceva radical diferit de ceea ce te-ai obisnuit. Sfat: Schimba-ti stilul de viata.

Leu

Ai incredere in magie. Ai incredere in semne si lasa-te condus de ele. Fii atent la ce actiuni impulsive vrei sa faci. Rasfatati-va cu inspiratia cat mai des posibil. Sfat: Nu trebuie sa-ti fie frica sa fii impulsiv.

Fecioara

Repeti istoria in care te limitezi. Te-ai gandit vreodata ca exista multe probabilitati care nu se vor implini niciodata. Dar daca ai decide sa schimbi putin povestea? Astazi este o zi grozava pentru a deschide usa catre necunoscut. Sfat: Nu te mai plange de viata si schimba putin modul practic in care treci prin ea, o sa ai parte de o surpriza placuta.

Balanta

Toti ramanem blocati din cand in cand. Este in regula. In loc sa te concentrezi pe faptul ca esti blocat intr-o rutina, este mai bine sa cauti o cale de iesire. El va fi cu siguranta acolo. Astrele nu ofera schimbari cardinale si dramatice. Va incurajam sa aduceti un element de joc in naratiune. Sfat: Nu va fie teama sa va comportati ca un copil, ei sunt cei mai fericiti si inocenti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 decembrie 2021. Ziua vine cu vesti bune pentru Leu

Scorpion

Acest capitol al vietii tale necesita vise mari si actiuni mari. Este timpul sa iei soarta in propriile maini, sa faci un pas indraznet in directia corecta si sa te inspiri la schimbarea globala. Dar amintiti-va, nu exista nicio formula magica care sa va duca la destinatie in cateva secunde. Sfat: Urmeaza-ti marele vis si nu te lasa doborat de primul obstacol.

Sagetator

Ti-ai exprimat recunostinta pentru toate lucrurile bune, dar de ce sa te opresti aici. Fii recunoscator sortii pentru toata durerea si suferinta care ti-a venit in cale. Te-a intarit si te-a transformat in persoana care esti. Abilitatea de a aprecia experienta umana in toate culorile ei, recunoscand ordinea in haos, va deschide un nivel mai inalt de intelegere a lumii. Sfat: Fii recunoscator pentru incercarile tale.

Capricorn

Nu exista reguli de urmat. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faci pentru tine si pentru altii este sa te bucuri de viata. Ai incredere in ceea ce ti se intampla. Ai incredere unde te duce vantul schimbarii. A aduce la viata ceea ce iti doresti este mai usor decat iti imaginezi. Sfat: Ai incredere in schimbarile care au loc in viata ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 septembrie 2020. Munca depusa de Capricorn va aduce succes pe toate planurile astazi

Varsator

Ce ai face daca ai fi intr-o camera goala, fara iesire? Vei rezista disconfortului sau vei asculta ceea ce iti soptesc peretii goi? Nu exista nicio scapare din golul care iese la suprafata din sufletul tau in acest moment. Numai infruntand intunericul interior poti deschide din nou usa catre lumina. Sfat: Priveste in interiorul tau si fa ceva cu ceea ce consideri ca este in neregula.

Pesti

Daca crezi ca nimic nu are sens, atunci acesta poate fi gandul potrivit. De ce a trebuit sa experimentati pierderi si dureri? Astazi te afli in acea etapa a calatoriei tale cand ai invatat sa separi umbra si lumina. Un moment din viata ta in care ai invatat sa iei orice experienta cu calm, fara a o eticheta neaparat. Sfat: Pregateste-te pentru o perioada de liniste.

Autor