Horoscop zilnic, 17 noiembrie 2022. Taurul are nevoie de o schimbare

Acesta este momentul pentru afaceri energice si decizii rapide.

Berbec

Viata ta este mult mai mult decat sa o irosesti cu lucruri mediocre. Iti recastigi puterea si iti revii in fire. Doreste mai mult si fii pregatit sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Amintiti-va, nimic nu este la indemana. Sfat: Pregateste-te sa-ti flexezi muschii.

Taur

Publicitate

Acesta este un timp de rebeliune interioara si exterioara. Schimbarile la care te cheama astrele vor necesita efort din partea ta. Dar amintiti-va, in aceasta perioada este mai bine sa nu incercati sa va adaptati celorlalti. Sfat: este timpul pentru o revolta.

Gemeni

Astazi esti intr-o stare de predare. O singura intelegere ar trebui sa te opreasca de la panica si tam-tam, ca pana si cele mai mari dificultati ne invata ceva important. Indiferent cum te simti acum, nu sta pe spate. Sfat: totul se intampla pentru binele tau.

Rac

Te-ai aratat in viata de mult timp. Este timpul sa luam o pauza. Observati frumusetea si gratia acestui moment. Priveste multe, multe minuni care ti se trimit. Si nu uitati de familie si prieteni. Sfat: Multumeste celor din jurul tau pentru caldura si grija.

Citeste si articolul :   Rune pentru saptamana 5-11 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Vesti bune pentru Tauri si Lei

Leu

Astazi ti se cere sa iei volanul vietii tale si sa calci pe gaz. Tine minte, cand spui da la ceea ce se potriveste planurilor tale, unele lucruri vor trebui lasate in urma. Sfat: acorda-te la ceea ce iti doresti pentru tine.

Fecioara

Se face cald aici, dar nimeni nu se plange. O poveste de dragoste picanta te asteapta in acest weekend, poate una care nu necesita niciun angajament. Nu va fie frica de conventii si predati-va pasiunii. Doar asigurati-va ca ati stabilit regulile de baza minime. Sfat: va asteapta o poveste de dragoste.

Balanta

Nu te multumi cu putin. O mare parte a atingerii armoniei este sa spui nu la ceea ce nu vrei. Cu alte cuvinte, daca sunteti in cautarea unei relatii serioase si a unui partener stabil, nu mai petreceti timp cu cei care nu vor sa va satisfaca nevoile. Sfat: Doreste-ti tot ce este mai bun.

Scorpion

Meriti tot ce ai cerut si mai mult. Meriti apropiere si meriti dragoste. Meriti sa te simti in siguranta. Da-ti permisiunea de a comanda si intreba ce vrei. Puteti schimba in continuare regulile jocului. Sfat: Cunoaste-ti valoarea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 aprilie 2021. Veti primi oferte de nerefuzat

Sagetator

Sa joci „cu sange rece si distante” este usor. Dar este si o forma de autoconservare. Fa-ti o favoare si distruge barierele. Arata pe cine si ce iubesti. Stelele sunt o reamintire a faptului ca dragostea pe care o doresti si pe care o meriti este deja disponibila. Sfat: noi orizonturi de dragoste se vor deschide pentru tine.

Capricorn

Exista un plan divin pentru tine si in asta ti se cere sa ai incredere. Cu cat renunti mai mult la falsul tau sentiment de control, cu atat iti va fi mai usor sa accepti schimbarea in viitor. Sfat: Ai incredere in planul universului.

Varsator

Asteptarile tale nu sunt nerealiste. Nu te forta sa crezi ca esti de vina pentru greselile altcuiva. Daca nu obtii ceea ce iti doresti din aceasta relatie, ai dreptul sa dai inapoi. Ai permisiunea de a te concentra pe „templul tau interior” si de a-ti oferi dragostea, grija si tandretea pe care o meriti. Sfat: Concentreaza-te pe starea ta interioara.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 decembrie 2022. Ziua in care nu trebuie sa faceti promisiuni

Pesti

Faci progrese mari. Mergi inainte si spargi tipare care te tineau candva inlantuit. Asa ca mergeti inainte si plecati! Si inca ceva: nu ar trebui sa te intorci la cea veche doar pentru ca in momentul de fata ti se pare „sigur” si „familiar”. Sfat: mergi inainte, indiferent de obstacole.

Publicitate

Publicitate

Autor