Par facial? Trucul miracol de a-l face sa dispara in mod natural

Pensete, epilator electric… Exista multe modalitati de a indeparta parul. Dar daca preferati metoda blanda, aflati cum sa va pregatiti propria crema pentru indepartarea parului.

Indepartarea parului facial cu ceara fierbinte

Indepartarea parului in zonele sensibile, cum ar fi fata sau axilele, necesita o ingrijire speciala, diferita de cea necesara pentru alte parti ale corpului. Intr-adevar, pielea acestor parti ale corpului este mai subtire si mai sensibila la agresiunile externe si la substantele chimice. Din acest motiv, anumite metode de indepartare a parului sunt de evitat in special pe fata.

Dupa indepartarea parului pe zonele sensibile precum fata sau axile, pielea se poate irita prin producerea unei frecari constante, ceea ce determina activarea celulelor melaninei din organism si deci innegrirea anumitor zone ale pielii. Nu numai ca apar pete intunecate, dar si parul creste foarte repede inapoi.

Se estimeaza ca 90% dintre femei opteaza pentru indepartarea parului cu ceara fierbinte. Este simplu, eficient si poate dura pana la cinci saptamani. Cu toate acestea, aceasta metoda poate provoca iritatii sau chiar arsuri, in special pe cea mai sensibila piele.

Epilarea cu crema depilatoare

Cum sa prepari acasa o crema pentru indepartarea naturala a parului?

Celulele moarte acumulate, numeroasele epilari, agresiunile externe precum soarele si poluarea, petele maronii si nuanta neuniforma a pielii impiedica pielea sa-si recapete stralucirea frumoasa. Iata o metoda simpla si eficienta pe care o poti prepara acasa folosind ingrediente naturale in timp ce ai grija de pielea ta.

Crema pentru indepartarea parului cu amidon de porumb pentru piele neteda si fara par

Ingrediente:

1 albus de ou

½ lingura amidon de porumb

1 lingura de zahar

Combinati ingredientele intr-un castron curat si amestecati pana se formeaza o pasta neteda si groasa. Aplicati crema pe zona de epilat, aceasta zona trebuie curatata temeinic si lasata sa actioneze 25 de minute, apoi indepartati firele de par tragand usor. Clateste bine cu apa si foloseste crema hidratanta.

Crema depilatoare cu faina de naut pentru a scapa de parul pielii

Ingrediente:

2 linguri faina de naut

2 linguri de apa de trandafiri

Citeste si articolul :   Patru alimente pe care nu ar trebui sa le speli inainte de a le gati

1 lingura suc de lamaie

Turnati toate ingredientele intr-un bol curat si amestecati bine. Odata ce pasta este formata, aplicati pe fata curata si lasati sa se usuce complet. Dupa 5 minute, frecati usor varfurile degetelor pe fata pentru a slabi firele de par. Clateste bine cu apa calduta si foloseste crema hidratanta.

Pentru ca aceasta metoda sa dea rezultatele dorite, repetati aceasta operatie la fiecare doua saptamani.

Asa ca uita de parul nedorit de pe piele si fa-ti propria crema pentru indepartarea parului pentru a scapa de el in mod natural.

Publicitate

Publicitate

Autor