Horoscop de sambata, cu Neti Sandu. Sagetatorii au parte de bucurii, Pestii dau de bani

Horoscop cu Neti Sandu. Celebrul astrolog ne prezinta principalele previziuni ale zilei de sambata. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Iata ce spune Neti Sandu:

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 BERBEC

Berbecii au parte de surprize pe tot parcursul zilei. Starea de spirit e la cote maxime si o sa aiba  o atmosfera speciala.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 TAUR

Pentru Tauri, ziua de sambata aduce ganduri de plecare. Poate va retrageti intr-un loc placut si linistit. Un drum la tara ar fi binevenit. Aveti nevoie de relaxare si odihna departe de aglomeratia oraselor.

Publicitate

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 GEMENI

Gemenii se pregatesc sa plece intr-o mini vacanta. Organismul se resimte si are nevoie de baterii incarcate. Un drum la munte ar fi excelent.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 RAC

Pentru Racii, ziua de sambata e rezervata relatiei de cuplu. Cei singuri isi pot intalni jumatatea. Cei care au deja o relatie o vor consolida.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 LEU

O invitatie sa plecati intr-o plimbare, poate va duceti in vizita la cineva de prin tara si fie ramaneti peste noapte, fie va-ntoarceti pana la noapte.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 FECIOARA

Fecioarele au o zi frumoasa. Astazi, nativii acestei zodii au parte de intalniri placute si ceva distractie. O sa va prinda bine aceste momente.

Citeste si articolul :   Rune 17 - 23 august 2020. Gemenii dau lovitura, Scorpionii primesc bani

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 BALANTA

Balantele se intalnesc cu persoane apropiate pe care nu le-au vazut de curand. Bucurie mare si momente placute.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 SCORPION

Scorpionii se pregatesc de o intalnire in familie. Poate sarbatoriti ceva sau pur si simplu va mai cinstiti si voi si mai discutati de una, de alta.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 SAGETATOR

Bucurie mare pentru Sagetatori. Cineva revine in viata voastra si lucrurile intra pe fagas normal. Vin vesti bune de departe.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 CAPRICORN

Capricornii pleaca la mare sau pe carari de munte. Important este faptul ca se detaseaza de unele griji care le tot macina sufletul. Asa va incarcati bateriile

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 VARSATOR

Si pentru Varsatori se anunta o zi a calatoriilor. Poate va intalniti cu niste prieteni si mai schimbati o vorba, mai depanati amintiri.

HOROSCOP 8 AUGUST 2020 PESTI

Pestii primesc ceva bani si ies la plimbare. E o zi pe care o dedicati familiei. O sa faceti niste lucruri interesante pentru ei.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.