Vine clipa fericirii pentru 3 zodii. Destinul le intoarce binele facut. Horoscop 4 august, cu Neti Sandu

Horoscop cu Neti Sandu. Celebrul astrolog vine cu vesti pentru fiecare zodie.

Iata ce spune Neti Sandu:

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 BERBEC

O energie debordanta si o sa faceti acele lucruri de care va temeati, dar ar fi aparut o motivatie de ultim moment – poate v-ati indragostit.

Publicitate

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 TAUR

Sunt niste acte pe care trebuie sa le luati de la semnat si o sa faceti progrese la slujba, in cariera, si poate va continuati si niste studii.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 GEMENI

Se contureaza o colaborare, pot fi si mai multe chiar, pe termen scurt, si sa va prinda bine niste bani in plus c-aveti cheltuieli, nu gluma.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 RAC

O sa primiti ok-ul pentru o lucrare, poate reactualizati si niste acte si o sa va rezolvati niste chestiuni importante.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 LEU

Intrevedere cu cineva care vine cu o oferta de lucru si o sa negociati – la sange- pana obtineti ce v-ati propus, c-aveti o cota anume, un onorariu la care tineti.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 FECIOARA

E posibil sa luati niste bani, dar se observa si o cheltuiala, fie ati uitat de o factura, vreo datorie, sau ati fi amanat-o, insa va trebui s-o platiti totusi.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 BALANTA

O s-aveti de-a face cu niste autoritati de la care aveti de luat semnaturi, vreti sa intrati intr-o alta etapa profesioanala si poate dati si vreun examen, un interviu.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 SCORPION

De undeva, poate si din urma va pot intra bani si sa va faceti planuri de o minivacanta, pana nu trece vara, sa-i duceti undeva pe ai vostri, sa va bucurati cu totii.

HOROSCOP 4 AUGUST 2020 SAGETATOR

O sa luati legatura cu diverse persoane care vor cate ceva de la voi, si o sa va pregatiti pentru cand va-ntoarceti din vacanta sa lucrati – pe proiect.

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.