Horoscop 2 mai 2020, cu Neti Sandu. Zodia care da lovitura pana spre seara

Horoscop cu Neti Sandu. Celebrul astrolog vine cu previziunile astrale pentru fiecare zodie.

HOROSCOP 2 MAI 2020 BERBEC

Poate va intra niste bani in plus la salariu, c-ati muncit mai mult de-acasa sau ati stat peste program-de undeva par sa vina niste bani. Anturajul colegial e saritor, puneti cu totii umarul la ce se cere si o sa lucrati intr-o atmosfera fara stres in perioada asta.

HOROSCOP 2 MAI 2020 TAUR

Publicitate

Apar multe lucruri neasteptate, oameni care va cauta cu treaba, sau au de gand sa va scoata, nu acum, ci cand s-o putea la o plimbare, sau acum la o sueta in video. O sa aflati cum puteti face rost de bani -in plus- stand acasa si directionand din fata calculatorului o afacere.

HOROSCOP 2 MAI 2020 GEMENI

O sa fie vorba despre o plecare ca sa munciti pe undeva sau va mutati spre o zona aerisita ca sa aveti unde iesi in fata casei, sa nu va ofiliti in casa. O sa va reinventati, sa va pregatiti pentru iesirea in societate ca sa va aratati disponibili, pentru noi colaborari.

HOROSCOP 2 MAI 2020 RAC

Va puteti recupera banii pentru care ati facut diverse interventii sa vi-i luati si o sa aveti pentru cheltuielile lunare, dar si pentru alte maruntisuri de care-aveti nevoie. Sunt niste prieteni care va scot pe terasa sau va vorbesc din balconul vecin si beti o cafea asa, de la distanta, de socializare.

Citeste si articolul :   S-a stins fulgerator Antonio Melinte, fost jucator de rugby la Dinamo. Avea doar 22 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca!

HOROSCOP 2 MAI 2020 LEU

Se poate sa cunoasteti lume noua in retelele de socializare si o sa puneti la cale vreun proiect care sa va tina in priza de aici inainte o buna bucata de vreme. O s-aveti comunicare mai buna cu partenerul de cuplu si sa va mearga bine si daca va aflati la inceputul unei relatii.

HOROSCOP 2 MAI 2020 FECIOARA

Poate va trebui sa va duceti la un moment dat cand o s-avem voie la parinti, sa-i ajutati la treaba, sau o sa va gasiti de lucru in alt oras si chiar in alt domeniu. O sa dati un examen, poate si un interviu online ca sa fiti acceptati la un job convenabil, avantajos, pentru voi.

Publicitate

HOROSCOP 2 MAI 2020 BALANTA

O sa aveti intuitie financiara si o sa stiti pe ce sa dati banii si pe ce sa nu, ca sa nu va consumati toate economiile-sa echilibrati balanta financiara. Se poate sa puneti in practica un talent care va poate aduce si bani si e si reconfortant.

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Trei zodii isi intalnesc norocul

HOROSCOP 2 MAI 2020 SCORPION

Or sa va caute diversi ca sa lucrati impreuna si o sa rezolvati si alte probleme de familie, si o sa aveti cam multe pe cap in perioada asta. Poate profitati de statul acasa si reglati relatia cu partenerul, faceti mai multe activitati comune, va duceti cu randul la cumparaturi, faceti gimnastica.

HOROSCOP 2 MAI SAGETATOR

Va reusesc preocuparile in care mai pune cineva umarul, de pe net, sau poate va duceti la serviciu si o sa va bucurati de sustinere, o sa aveti un moral ridicat. O sa va dati peste cap sa ridicati stacheta si mai sus la serviciu, veti utiliza alta tehnica, aparatura poate.

HOROSCOP 2 MAI 2020 CAPRICORN

Poate va puneti mintea la contributie sa faceti un proiect cu care sa dati lovitura in afaceri, in situatia asta de criza si manevra va reuseste. O sa va puteti asocia cu cineva puternic si care sa v-ajute sa castigati mai multi bani decat pan-acum. Asteptam!

HOROSCOP 2 MAI 2020 VARSATOR

Aveti inspiratie si o sa va puteti impune viziunea din sfera profesionala, si poate fi un proiect amplu care sa se muleze pe cerintele actuale. Poate va cumparati ceva nou pentru casa, va amenajati un spatiu de relaxare, ori de lucru, daca tot v-ati mutat biroul acasa.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru toti nativii, cu Neti Sandu. Vin vremuri bune

HOROSCOP 2 MAI 2020 PESTI

Se intereseaza cineva de voi, ca sa va vedeti cat de curand, ca v-a dus dorul si poate se-ntrevede o relatie care sa fie de durata, trainica. O sa dati examen, incheiati o situatie scolara, ori o sa va -nscrieti la niste cursuri pentru o specializare online.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.