Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii sunt protejate de astre

Horoscop 18 noiembrie 2021, cu Neti Sandu. Cunoscutul astrolog a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Potrivit astrologului, trei zodii au parte de castiguri financiare.

Sa aflam ce ne-au pregatit astrele:

BERBEC

Intrevedere cu cineva care vrea sa va dea de lucru si oferta financiara e avantajoasa, asa incat n-ati avea motive sa refuzati, ca v-ati mai redresa din punct de vedere financiar.

Publicitate

TAUR

Apare ceva inedit si care sa va scoata din zona de confort, ca e ceva cu care nu v-ati mai confruntat, asta e clar, si care v-ar propulsa in cariera.

GEMENI

Se poate sa va gasiti ceva de lucru in particular si sa va suplimentati veniturile ca aveti multe de cumparat si pentru casa si pentru familie.

RAC

E o stare de echilibru sufleteste si poate o sa va ganditi si la casatorie, daca v-ati facut pasul decisiv, sau va doriti copii, si o sa luati o decizie legata de acest aspect.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii isi schimba destinul

LEU

Publicitate

Poate va mutati in alta casa, ori poate schimbati sediul firmei la care lucrati si o sa fie o agitatie, dar cu folos si or sa va mai ajute si cei din jur.

FECIOARA

Se observa rezultate favorabile la preocuparile care tin de scoala, studii, examene si de semnarea actelor, ca sa fiti cu toate la zi.

BALANTA

O sa va interesati de bani si de achitarea ratelor, a facturilor, ca sa va eliberati de plati, sa va mai orientati si spre lucruri care sa va faca placere, de cumparat.

SCORPION

O s-aveti niste discutii, negocieri poate, stati mai mult in sedinte si o sa stiti ce-aveti de facut, in continuare, la serviciu, ca vin propuneri de afaceri.

SAGETATOR

E posibil sa luati bani si sa aveti de cheltuiala, sa dati o raita pe la cumparaturi, chiar si de pe online ca sa puneti casa la punct.

CAPRICORN

Vi se propun niste activitati deconectante si care v-ar ajuta sa va destindeti, ba chiar sa faceti rost de niste bani ca va fi ceva care se cere in momentul de fata.

Citeste si articolul :   Horoscopul zilei de 13 septembrie, cu Neti Sandu. Vesti amestecate pentru zodii

VARSATOR

Se poate sa gasiti ceva mai ieftin de cumparat pentru interiorul locuintei si se poate si in rate, si o sa rezolvati niste probleme care va stresau de ceva vreme.

PESTI

O s-aveti fler in afaceri, si la oameni, ca sa stiti cu cine sa va asociati si cu cine nu ca se contureaza niste proiecte care sa va aduca succes, bani, popularitate.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.