Horoscopul zilei de 13 septembrie, cu Neti Sandu. Vesti amestecate pentru zodii

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Neti Sandu. Cunoscutul astrolog ne prezinta principalele previziuni ale zilei de luni.

Horoscop 13 septembrie 2021, cu Neti Sandu.

BERBEC

E cineva care insista sa va-ntalniti, c-aveti niste aspecte de lamurit, referitoare la relatia voastra si dati cartile pe fata.

Publicitate

E rost de mai bine la slujba, relatia cu sefii devine lejera, o sa le puteti cere niste avantaje, mai multi bani la salariu si o sa va simtiti in elementul vostru.

TAUR

Apare un proiect incitant la serviciu si o sa va angajati intr-o astfel de provocare ca aveti idei cu care sa iesiti la inaintare.

O sa mai iesiti la mondenitati, la o cafea cu anturajul care e pe lungimea voastra de unda si care va inspira – sa faceti lucruri de care sa se mire lumea din jur.

GEMENI

Se poate sa-ntalniti si voi persoana potrivita si sa construiti frumos o relatie de durata, c-aveti nevoie de stabilitate afectiva.

Lucrurile va ies mai usor in perioada asta, se deznoada itele unor afaceri si o sa va lansati pe o alta traiectorie si-o sa va bucurati de succes.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru toti nativii, cu Neti Sandu. Vin vremuri bune

RAC

Sufleteste pare sa va fie mai bine, dar trebuie avut grija ca situatia se poate schimba-ntr-o clipa daca nu sunteti receptivi la starea de spirit a partenerului.

Parc-ar veni bani de undeva si o sa aveti de cheltuiala, ca-ncepe scoala si poate va trebui sa le luati copiilor ce au nevoie si-or fi si taxe de achitat.

LEU

O sa va interesati de scoala, de taxele scolare si de restul treburilor ca sa fie totul in ordine.

Se va regla situatia financiara si o sa va bucurati de o lejeritate, si-o sa puteti cumpara si lucruri care sa va faca placere, ca destul ati dat banii numai pe ce trebuie, pentru casa pentru familie.

FECIOARA

Va pregatiti de o lansare, poate e un proiect nou la care-ati muncit in ultima perioada si vreti sa iasa totul perfect.

E multa treaba de facut, dar o sa va descurcati fara probleme, trebuie doar sa va menajati un pic, sa nu v-ajunga oboseala – sanatatea de tinut sub observatie.

BALANTA

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Rasturnare de situatie pentru cateva zodii

O sa va interesati de scoala, de taxele pe care urmeaza sa le platiti si de ratele la bancA – sa amanati una, doua.

Sunt chestiuni pe care le-ati tot amanat si acum trebiuie, vrand, nevrand, sa le dati de capat, sa va dati acordul pentru niste contracte.

SCORPION

O sa va-ngrijiti de voi, sa va duceti la o sala de sport, la tuns, la stilist, sa dati un refresh, ca v-ati cam neglijat.

Apar cheltuieli neprevazute si o sa va straduiti sa va-ncadrati in bugetul zilnic, sa nu fie nevoie sa va-mprumutati.

SAGETATOR

Poate v-ati propus o schimbare de regim, sa faceti un dozaj alimentar, ca sa puteti controla greutatea.

Vestile sunt amestecate si-ar trebui sa mai asteptati ca sa se aseze apele – de la sfarsitul lui octombrie poate o sa va luati avant sa accedeti spre varf.

CAPRICORN

O sa va fie apreciata munca, o sa va bucurati de niste bani, fie de bonuri valorice, tichete, diverse alte compensatii.

Poate mai aveti cateva zile de concediu pe care o sa le legati de un week-end sa mai dati o fuga pe undeva la aer curat, sa va revigorati.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 decembrie 2022. Berbecul trebuie sa aiba grija de sanatate

VARSATOR

O sa va socotiti banii sa vedeti daca v-ajung pentru o escapada turistica la sfarsit de saptamana.

Se poate sa va interesati de niste cursuri, de taxe scolare, de multe alte lucruri legate de invatamant si o sa aveti spor, totul merge ca uns.

PESTI

Se pare c-o sa puneti punctul pe i in relatia de cuplu si n-or sa se mai repete acele greseli care au pus un zid intre voi.

O sa puneti pe roate o afacere, si se pot definitiva proiecte mai vechi c-o sa primiti o mana de ajutor din partea unor oameni care va apreciaza munca, eforturile.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.