Horoscop cu Neti Sandu. Vin vremuri bune

Horoscop 12 septembrie, cu Neti Sandu. Astrologul aduce vesti bune de la astre, noteaza stirileprotv. Afla ce te asteapta.

BERBEC

Se poate sa va duceti la un botez care sa va puna in valoare niste aptitudini care sa va aduca un plus de prestigiu. Poate vine in vizita cineva de care v-a fost dor, un nepot, cineva tanar, pe care il gazduiti peste noapte si cu care iesiti la shoping, la film, la plimbare.

TAUR

Publicitate

E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care e pe lungimea voastra de unda si daca nu sunteti intr-o relatie o sa va lasati purtati de val.

GEMENI

O aparitie cu totul neasteptata, e cineva care vrea sa va cunoasteti si o sa fie o atractie reciproca, si e perfect daca sunteti in cautarea perechii de suflet. Pare sa fie o atmosfera mult mai buna acasa si o sa puteti petrece o zi intreaga impreuna fara sa va plictisiti si eventual, sa chemati niste prieteni pe la voi.

RAC

Sfera sentimentala primeste un accent special si se poate sa intalniti pe cineva cu care sa rezonati pe mai multe planuri. V-ati putea duce intr-o vizita la rude sau la prieteni ca sa mai puteti la cale un party, daca se vor intruni conditiile, iar daca nu sa gasiti o alta solutie.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Schimbari neasteptate pentru zodii

LEU

Se poate sa va duceti la niste prieteni in alt oras daca nu o sa fiti prinsi cu alte treburi pe acasa si o sa va priasca plimbarea. Poate v-ati decis, in sfarsit, sa faceti unele schimbari pe acasa si o sa intrati in banii de rezerva, sa luati cate ceva nou si frumos pentru confortul vizual.

FECIOARA

Publicitate

E o revedere care va poate schimba optica de viata si o sa va armonizati, veti avea o relatie de cuplu reusita. Poate va dati intalnire cu rudele si cu prietenii ca sa va sarbatoriti sau cineva apropiat se bucura de un succes si faceti o tratatie sau iesiti la masa in oras.

BALANTA

E posibil sa vi se vireze niste bani in cont si sa va permiteti o escapada turistica pana la malul marii, la munte, sau mai pe langa casa. O sa dati dovada de generozitate si le veti face un cadou de nunta sau de casa noua unor prieteni care se afla la inceput de drum in casnicie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 ianuarie 2022. Vesti bune pentru cateva zodii la sfarsit de luna

SCORPION

O iesire la cafea, o marturisire, o declaratie de dragoste, chiar si fara cuvinte, va vor face viata mai frumoasa. O sa va rasfete si pe voi cineva, o sa va scoata la plimbare, la masa, vi se fac cadouri, poate va duceti la un film, e vreun concert in oras.

SAGETATOR

Se poate sa va abordeze cineva in vederea unei colaborari si o sa dati raspunsul dupa ce analizati pe toate fetele propunerea – saptamana viitoare. Va scoate cineva la plimbare, poate e ceva important de discutat si veti depasi un moment delicat al relatiei, pentru ca va doriti sa mergeti mai departe.

CAPRICORN

Se poate sa primiti aprecieri pentru ce ati muncit in ultima vreme si o sa intrati intr-un top, poate chiar va premiaza cineva. E o sarbatoare, ziua cuiva, si o sa va bucurati de revederea unor oameni care au lipsit o vreme din viata voastra ca or fi fost plecati.

VARSATOR

E nevoie de prezenta voastra la o intalnire care poate fi in scop filantropic si o sa dati o mana de ajutor acolo. O plimbare la cateva ore o sa va dezmorteasca si la minte, dar si la trup si o sa va intalniti si cu niste prieteni, o sa fie revigorant, de-a dreptul.

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend cu Neti Sandu. Schimbari neasteptate pentru unele zodii.

PESTI

E cineva care nu poate sa treaca peste o discutie pe care ati avut-o la un moment dat si l-ati putea convinge pe acest om sa treaca peste. O sa faceti turul de onoarepe la evenimente si o sa aflati noutati incidente, poate va vine vreo idee referitoare la un job pe care l-ati putea incerca.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.