Incendiu puternic. Sunt degajari insemnate de fum. Raed Arafat: “Sunt mai multe echipaje de interventie”

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata seara, la un bloc cu 12 etaje din Bucuresti. Martorii spun ca s-au auzit chiar si explozii. Fumul dens se poate vedea de la mare distanta. Potrivit informatiilor transmise de ISU Bucuresti – Ilfov, incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat in constructie. Blocul este situat pe strada Parcului.

Incendiu a izbucnit pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat in constructie. Din primele informatii se pare ca ard butoaie cu smoala si carton bituminat. Suprafata afectata este aproximativ 500 mp. Se actioneaza cu 11 autospeciale de stingere, doua autoscari. Nu sunt victime, scrie digi 24.

Publicitate

Sunt degajari insemnate de fum.

Raed Arafat: “Pana in acest moment s-a actionat de la inaltime cu autoscara, echipele de pompieri au urcat la ultimul nivel si actioneaza pentru stingere. Sunt mai multe echipaje de interventie. Acum se intervine, nu sunt victime, se lucreaza sa se lichideze cat mai repede. Sunt si doua autoscari acolo.”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.