Horoscop 4 mai 2020, cu Neti Sandu. Zodia care primeste o suma mare de bani

Horoscop 4 mai, prezentat de Neti Sandu. Celebrul astrolog ne prezinta principalele previziuni astrologice pentru inceputul de saptamana.

HOROSCOP 4 MAI 2020 BERBEC

Pareti dispusi sa atacati si un alt domeniu sau sa practicati un hobby care sa va destinda sa va scoata din starea de stres. Poate o sa cereti niste bani in plus la salariu si o sa aveti surpriza sa-i si primiti – oricum e de incercat.

Horoscop cu Neti Sandu: Gemenii isi schimba locuinta, Racii simt nevoia sa faca un bine.

Publicitate

HOROSCOP 4 MAI 2020 TAUR

E posibil sa adunati de ici de colo niste bani si sa va puneti casa la punct cu ei ca sa fie confort sporit acasa. Aveti o serie de proiecte in care o sa investiti energie pentru ca vreti sa va depasiti limitele si acum este un prilej pe care ar fi pacat sa-l ratati.

HOROSCOP 4 MAI 2020 GEMENI

Poate va convinge cineva sa va luati o casa la aer curat undeva sau s-o inchiriati ca sa-i duceti pe copii cat mai aproape de natura. O sa va ingrijiti si de cum aratati si de cum va simtiti, ca sa va asigurati ca sunteti in forma de competitie, iar daca e ceva sunati medicul de familie si cereti un sfat.

Citeste si articolul :   Neti Sandu vine cu vesti bune la inceput de saptamana. Previziuni pentru toate zodiile

HOROSCOP 4 MAI 2020 RAC

Poate va alaturati unor cunoscuti care se grupeaza in jurul unei idei si faceti impreuna un act de binefacere. Se pare ca aveti de recuperat niste bani si o sa sunati, dati un mail, apelati la toate posibilitatile cunoscute ca sa-i recuperati, c-aveti nevoie de ei, si chiar daca nu, sunt ai vostri.

HOROSCOP 4 MAI 2020 LEU

Intrevedere in video cu cineva care va stimuleaza interesul pentru o colaborare pe bani mai multi, dar cu multa munca. V-ar putea desemna sefii sa va ocupati de coordonarea unui proiect si o sa va gestionati cu eleganta situatia, o sa va faceti si voi remarcati, sa urcati in clasament la slujba.

HOROSCOP 4 MAI 2020 FECIOARA

Poate primiti banii inapoi de la o agentie de turism sau vreun voucher ca sa plecati in alta perioada in concediul programat. Poate semnati actele ca sa deveniti proprietari ori poate o fi alt motiv de bucurie, ati absolvit niste cursuri si puteti incepe munca, sa intrati in paine.

Publicitate

HOROSCOP 4 MAI 2020 BALANTA

Poate faceti monetarul si platiti si un impozit, ceva pe care tot trebuie sa-l lichidati, ca sa n-aveti prea multe la un moment dat de platit. E posibil sa va intre o suma mai mare de bani, poate ati vandut ceva sau vi se platesc niste bani din urma, cert e ca o sa primiti ceva, pot fi si bonuri valorice.

Citeste si articolul :   Mastile sanitare devin obligatorii in Timisoara.

HOROSCOP 4 MAI 2020 SCORPION

O sa va cumparati lucruri noi pentru casa, poate amenajati afara, pe balcon, in curte un balansoar, sezlonguri, un gratar. Poate atingeti un alt nivel de intelegere cu sefii si o sa aveti succes la treaba, poate o virati spre un alt gen de activitate, care sa va solicite profund.

HOROSCOP 4 MAI 2020 SAGETATOR

Poate va extindeti acasa, mai construiti o anexa, ridicati un etaj cand o sa poata veni cineva, o echipa sa lucreze. O sa va puteti gasi si voi pe cineva cu care sa rezonati pe niste planuri si sa va ganditi la o posibila relatie cand o sa ne recapatam libertatea.

HOROSCOP 4 MAI 2020 CAPRICORN

Poate va apucati de gatit, altfel va schimbati regimul alimentar ca sa slabiti ori ca sa aveti mai multa energie sau si si. Sunt lucruri pe care de mult vreti sa le incercati dar nu ati avut curaj, nici ocazia si nu mai vreti sa amanati niste munci din particular.

HOROSCOP 4 MAI 2020 VARSATOR

Poate va mutati la alta resedinta sa va ocupati si de gradinarit si o sa va simtiti mai protejati acolo. Poate faceti comanda pentru niste materiale de constructie, ori piese pentru instalatia casei si nu va lasati pana nu le montati, ca n-are cine.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Ploua cu vesti bune pentru trei zodii

HOROSCOP 4 MAI 2020 PESTI

O sa va faceti timp sa va vedeti si cu familia, cu nepoti, stranepoti dar nu imediat, dupa 15 – acum planificati o intalnire in aer liber. O sa semnati acte, incheiati situatii, va pregatiti de reintoarcerea la serviciu si o sa aveti idei, solutii, intrati intr-o alta etapa profesionala.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.