Neti Sandu vine cu vesti importante. Zodiile care isi intalnesc fericirea chiar la inceput de weekend

Horoscop cu Neti Sandu. Celebrul astrolog are vesti importante pentru zodii. Afla ce ti-au pregatit astrele.

“BERBEC

Se pare c-o sa mai cheltuiti niste bani cu casa si o sa puneti confortul pe primul plan ca o sa si lucrati de-acasa si o sa si invatati, probabil din toamna – voi sa fiti pregatiti.

TAUR

Publicitate

O sa va dati voie sa fiti si voi fericiti, daca n-ati intalnit pana-acum pe cineva care sa va completeze frumos, si dac-apare cineva sa va probati sansele.

GEMENI

Poate va luati cazare pe undeva la aer curat, sa faceti plaja, baie-n mare si sa va catarati pe un versant de munte, daca sunteti genul.

RAC

O sa-ncepeti lucrul la ceva care merge de la sine, ca pe apa si o sa luati bani, ca s-aveti cu ce pleca in concediu, ca salariul s-ar putea sa nu v-ajunga.

LEU

Aveti proiecte mari si dispuneti si de energia necesara ca sa sustineti munca respectiva si-or sa va fie apreciate eforturile pe care l-ati depus de-a lungul timpului.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop pentru urmatoarele luni.

FECIOARA

O sa va puteti ocupa si de voi, printre altele, ca v-ati lasat pe ultimul plan si vreti sa aratati voi bine si sa va si simtiti la fel de bine, ca meritati.

BALANTA

Va parvin niste raspunsuri de la diverse autoritati si o sa va puteti desfasura si voi, sa dati drumul proiectelor noi si sa va scoliti intr-un alt domeniu, poate.

SCORPION

Poate-abia acum va puteti afirma pe scena sociala, c-ati iesit in lume cu o munca de culise si care a primit ecouri favorabile.

SAGETATOR

Va puteti repezi un pic la mare, un pic la munte si sa va bucurati de peisaje, de atmosfera, cu lume cu tot, de care va era dor.

CAPRICORN

Noutati, la voi! Aflati niste vesti bune, vin si niste oameni care au ceva in comun cu voi si impartasiti bucuriile ca destul ati stat in izolare.

VARSATOR

O s-aveti curajul sa va prezentati la un interviu pentru un job care mai mult ca sigur o sa v-aduca satisfactii profesionale c-o sa puna o vorba buna Jupiter, marele benefic.

Citeste si articolul :   Sfatul zilei de 7 decembrie 2020. Surprize mari pentru doua zodii

PESTI

O persoana tanara va tine companie si o sa plecati intr-o plimbare si va puteti intoarce diseara, dar si maine, poimaine seara dac-aveti unde innopta”, a spus Neti Sandu pentru Stirileprotv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.