Vesti noi de la Neti Sandu. Surprize totale pentru o zodie

Vesti noi de la Neti Sandu. Celebrul astrolog ne prezinta previziunile astrale pentru weekend. Afla ce se intampla cu zodia ta.

“BERBEC

O sa va dati intalnire cu cineva care se regaseste in felul vostru de a fi si poate-ncepeti o poveste de dragoste, daca n-aveti pe nimeni. Se poate sa va sfatuiti cu ai vostri si sa luati o decizie referitoare la locuinta, sederea macar pe perioada verii intr-o alta localitate – vedeti unde.

TAUR

Publicitate

E posibil sa va oferiti un moment de respiro si sa ramaneti pe-acasa, eventual, invitati pe cineva la o cafea. Poate va faceti timp si pentru frati, surori, nepoti va duceti impreuna la o piscina, poate are vreunul dintre voi sau ajungeti la malul marii daca nu e prea departe.

GEMENI

O sa scoateti niste bani din buzunar ca n-o s-aveti incotro daca vreti sa va simtiti bine, c-ati muncit destul. E rost de plimbare, sa va-ntalniti cu niste prieteni la malul marii, sau va duceti la munte ca v-asteapta cineva acolo si o sa fie o zi cu adrenalina, cu emotii.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Zodiile care isi schimba viata la 180 de grade

RAC

O sa alegeti o destinatie de vacanta ca sa va puteti bucura de soare, de apa marii, sau de racoarea muntelui, voi si ai vostri. O sa le dati de capat unor probleme mai vechi care v-au amarat si o sa lichidati conflictele care v-au sabotat relatiile si profesionale si sufletesti.

LEU

Se poate sa-i chemati pe la voi pe cativa dintre prieteni, c-aveti de facut un anunt, ca sarbatoriti ceva, poate. Aveti un tumult interior care trebuie descarcat si poate alegeti un sport, va duceti la mare si inotati sau va suiti pe bicicleta si porniti intr-o drumetie.

FECIOARA

Poate va razganditi in privinta escapadei turistice, ca persoana cu care trebuia sa plecati nu mai poate veni si o sa va duceti altundeva. E un eveniment care va scoate din casa, desi se poate sa se tina si in online, si o sa va faceti cunoscute parerile, poate primiti o recompensa.

Publicitate

BALANTA

Se poate sa dati o fuga intr-o zona mai aerisita, ramaneti cateva ore, dupa care va-ntoarceti ca sa fiti fresh maine. O invitatie pe nepusa masa la o aniversare, poate fi si un botez, sau o inaugurare de sediu, cineva si-o fi luat masina si face cinste.

Citeste si articolul :   Vin vremuri bune. Horoscop 19 octombrie, cu Neti Sandu

SCORPION

E cineva care va poate face un cadou si o sa fie o surpriza totala, ca voi credeati ca-i sunteti indiferenti acestei persoane. Vestile sunt amestecate la voi si o sa dati refresh sentimentelor, ca va chinuie dorul de cineva care nu poate veni la voi, dar mai sunt unii care va sunt aproape.

SAGETATOR

Se poate sa vi se ofere si voua ceva in dar, si sa-i intoarceti si voi gestul acelei persoane care o vrut sa va arate cat tine la voi. O sa va puteti deplasa cu usurinta si chiar sa mai faceti cate un popas pe ici, pe colo, pe la vreun prieten care v-asteapta demult sa treceti si pe la el, ea, ma rog.

CAPRICORN

Se poate sa va iasa-n cale cineva care e interesat de o relatie si corespundeti tiparului, poate sunteti chiar idealul. Poate-o sa petreceti mare parte din timpul liber in doi, c-ati fost prea mult timp ocupati si fiinta iubita a suferit, ca nu i-ati acordat atentie.

Citeste si articolul :   Rune 17 - 23 august 2020. Gemenii dau lovitura, Scorpionii primesc bani

VARSATOR

O sa realizati cat de mult v-ati atasat de cineva cu care sunteti in rezonanta de ceva vreme, e un castig. Oameni carora le-ati dus dorul apar si o sa mai puneti la cale un proiect, o iesire, o plecare in vacanta si relatiile vor intra in normal, c-o sa va mai vedeti.

PESTI

Poate-i chemati pe veri, pe cumnati, preparati voi ceva festiv si luati in discutie evenimentele de pe agenda familiei, din aceasta vara. S-ar putea sa le faceti o surpriza copiilor si sa-i duceti la plaja, sau la locul preferat de joaca, si sa fie ceva care sa va faca si voua placere”, a spus astrologul la stirileprotv.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.