Horoscop cu Neti Sandu. Zodiile care isi schimba destinul

Horoscop 3 septembrie, cu Neti Sandu. Celebrul astrolog vine cu vesti noi pentru zodii. Afla ce ti-au rezervat astrele.

BERBEC

Va curteaza cineva si nu e o singura persoana si o sa va descurcati frumos, iesiti la cafea, la inghetata, la film. Va puteti gasi si altceva de lucru, dar se poate sa nu aveti un motiv suficient de bun sa va mutati, deocamdata, vedem din toamna ce se mai intampla.

TAUR

Publicitate

O sa va caute cineva care s-ar parea ca are niste nedumeriri referitoare la comportamentul vostru si poate-i ziceti doua vorbe. O sa descoperiti locuri minunate pentru copii, ii duceti pe undeva cat mai e vacanta si o sa fie toata lumea multumita si va mai puteti duce si maine, poimaine.

GEMENI

E momentul sa faceti progrese in sfera sentimentala si sa ajungeti la casatorie, iar unii dintre voi o sa intalniti pe cineva. Sunt ceva treburi casnice de care va trebui sa va ocupati, dar scapati rapid de ele sa va puteti misca, pentru ca monotonia nu e pentru voi, deloc.

RAC

O sa cheltuiti fara regrete niste bani si sa va simtiti bine cu familia si cu prietenii la masa undeva, in oras. O aparitie – surpriza – vine cineva si va scoate din casa, poate pentru ca aveti un sarbatorit, se casatoreste cineva si e de facut chef, sa va ramana amintire.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 iulie 2023. Fecioara trebuie sa profite de noile oportunitati

LEU

Invitatiile ca sa va duceti cu prietenii, cu rudele intr-o statiune de agrement curg si o sa va gasiti timp sa stati cate putin cu fiecare dintre cei aflati la drum. E animatie la voi si o sa va duceti pe la evenimentele din oras, zilele astea, ca sa va conectati la ce se intampla nou si sa iesiti si voi la rampa cu ceva, sa faceti impresie.

FECIOARA

Vi se platesc niste ore suplimentare, va recuperati banii din diverse parti si o sa se instaleze si confortul financiar – pentru o vreme. O sa puteti rezolva multe treburi si va puteti si deplasa azi sau maine spre o zona de agrement ca sa mai uitati de rate si de facturi.

BALANTA

O sa va acordati un plus de atentie, va mai luati cate ceva nou de imbracat, de incaltat si incercati si o cosmetica, un tuns. Poate mai dati o fuga pe undeva, in week-end, si o sa va intoarceti cu alt vibe, fresh, si cu planuri de anvergura, ca sa va faceti si mai remarcati in societate.

Citeste si articolul :   Horoscop 30 aprilie 2020. Ce spun astrologii despre ultima zi din aceasta luna

SCORPION

E o chestiune de ordin sufletesc care v-a tot zgandarit si daca nu vorbiti despre ea o sa va sacaie in continuare – externalizati-o. Se poate sa va strangeti cativa prieteni si sa plecati la munte sau la mare, daca preferati o plaja, o baie in apa marii si o sa fie reconfortant.

SAGETATOR

Poate mai luati niste sume de bani de la cei cu care ati colaborat si o sa faceti o escapada turistica azi, maine. E posibil sa luati parte la un eveniment care o sa va propulseze in cariera si o sa intrati intr-o alta lume in care pretentiile cresc, dar o sa faceti fata cu succes.

CAPRICORN

E posibil sa apara cineva care sa va faca viata frumoasa daca nu aveti pe nimeni si sunteti in cautarea fericirii. O reusita in planul legalizarilor, vi se vor semna acele acte care va permit o angajare, inscrierea la scoala, plecarea intr-o vacanta in tara sau peste hotare.

VARSATOR

O sa va conversati intai cu cineva care vrea sa petreceti un timp impreuna si apoi o sa va si vedeti. O sa va scoata cineva in lume, poate aveti si ceva de sarbatorit si o sa fie o atmosfera cu iz festiv, toata lumea se bucura ca fiecare are un motiv al lui sa fie fericit.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 octombrie 2022. Zi dedicata vietii personale

PESTI

O sa va invite cineva intr-o plimbare si n-o sa ziceti NU daca nu sunteti prinsi cu treburi casnice, ca aveti nevoie de un respiro. Se poate sa lasati pe luni discutiile pe marginea unui contract si o sa va relaxati zilele astea ca sa puteti lua cea mai inteleapta decizie cu privire la un angajament, a spus Neti Sandu la Stirileprotv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.