Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pentru trei zodii

Horoscop 2 septembrie 2021, cu Neti Sandu. Astrologul PRO TV ne prezinta previziunile astrale pentru toate zodiile.

BERBEC

Vi se propune o colaborare si n-o sa ziceti nu pentru ca vor fi niste avantaje, deloc de neglijat. O sa fie o perioada de acalmie in relatia de cuplu si va ganditi la o casa, poate mai aveti si o bucatica de concediu si va sfatuiti unde sa va duceti.

TAUR

Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita ca sa va edificati asupra unor probleme de familie. Vi se rezolva niste chestiuni care tin de munca in particular si poate deblocati si niste sume de bani ca s-aveti pentru lucrurile care nu mai suporta amanare.

GEMENI

E posibil, sa stiti, sa va-ndragostiti – lulea – de cineva nou aparut in peisaj pentru ca o sa va armonizati din mers. Poate va faceti programul in functie de cei mici, pe care vreti sa-i duceti la un muzeu, o gradina zoologica, la piscina, la un escape room, sau la locul de joaca.

Citeste si articolul :   Horoscop joi, 25 iunie 2020, cu Neti Sandu. Balantele se pregatesc de concediu, racii au probleme de sanatate

RAC

Se poate sa primiti fie bani, fie un cadou, in semn de apreciere, de simpatie, de dragoste, poate fi un motiv anume. La voi apar noutati si o sa va mobilizati sa fiti prompti in replica, sa prindeti din zbor o oferta de lucru, sau o alta sansa de afirmare.

LEU

Se poate sa lucrati la ceva care sa adune in jurul vostru niste oameni si fiecare sa contribuie cu o idee, o strategie. Puteti face rost de bani si puteti incerca si la sefi sa va mareasca salariul sau sa gaseasca alte compensatii care sa conteze la bugetul familiei.

FECIOARA

Se poate sa se rezolve o problema de sanatate si sa aveti mai mult spor la treaba de-aici inainte.
E de facut o schimbare si e bine sa fiti convinsi sa nu umblati cu jumatati de masura, ca sa va carpiti – atacati frontal si n-o sa regretati.

BALANTA

O sa va faceti si voi ordine-n viata, sa va cumparati o casa, c-aveti de gand sa deveniti parinti anul viitor. Aveti idei, v-ati facut planuri pentru viitorul apropiat si o sa puneti toate resursele la bataie ca sa va faceti vazuti, auziti, intelesi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 iunie 2022. Aceasta zi activeaza energia astrala

SCORPION

Poate faceti ceva cu masina – o duceti la reparat, sau doar la o revizie, si daca verdictul e sumbru va luati alta. Poate-o sa faceti un transfer dintr-un departament in altul de la o scoala la alta, poate, sau va mutati rezervele financiare la alta banca.

SAGETATOR

Poate va strangeti in jurul unui nucleu de oameni valorosi ca sa dati lovitura in afaceri, sau intr-un domeniu oarecare. O s-aveti prilejul sa iesiti la rampa cu ceva nou care sa va puna in valoare, ca aveti ceva de spus si se creaza cadrul potrivit si nu e de ratat ocazia.

CAPRICORN

E cineva care si-a pierdut rabdarea si vrea sa stie daca puteti pleca impreuna in vacanta, sau nu e posibil acum. Poate va trebui sa dati un raspuns ferm si nu sunteti – inca – pregatiti, daca mai puteti amana decizia ar fi bine, daca nu faceti un efort si ziceti DA sau BA.

VARSATOR

Poate-ati ales deja o scoala, o gradinita si ce sport vor face copiii vostri – v-ati facut temele ca parinti. E posibil sa vina ceva bani de la serviciu si sa va mai luati una, alta si pentru voi c-ati ramas restantieri la capitolul vestimentatie, ca le-ati tot luat celorlalti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 ianuarie 2024. Racul are o zi grea

PESTI

E bine sa fiti precauti la volan, sa evitati amenzile, si sa aveti si actele la voi, si sa nu fie expirate. Se poate sa mai incercati si la a doua vedere o relatie cu cineva care-si doreste sa fiti impreuna si poate de data asta percepeti alte vibratii comune.

Autor