Horoscop 5 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Pestii isi intalnesc sufletul pereche, Berbecii castiga multi bani

Horoscop 5 martie 2020, prezentat de Neti Sandu. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru astazi.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 BERBEC

O sa puteti castiga mai multi bani daca o sa acceptati si niste colaborari, pe langa serviciul propriu-zis si o sa va suplimentati veniturile. Sunt schimbari la serviciu, si o sa va gasiti un loc al vostru, sa lucrati la ce va place si sa nu devina o povara munca respectiva, ca aveti pretentii mari de la voi.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 TAUR

Publicitate

O sa aveti mai multa grija de voi, de felul in care aratati, ca sa dati refresh organismului, s-aveti un tonus si mai bun. O sa rectificati niste acte, mai revizuiti si niste contracte ca sa ramaneti cu varianta castigatoare – financiar – sa aveti si voi spor in casa, conditii de trai mai bune.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 GEMENI

E posibil sa luati niste bani si sa acoperiti cu ei niste urgente, sa le cumparati celor mici, in primul rand, ce si-au dorit. O sa reveniti asupra unei decizii si o sa dati, totusi un examen, o sa intrati in concurs pentru ocuparea unui post pe care-l meritati si e de onorat aceasta sansa.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 RAC

Prezenta cuiva o sa va ridice moralul, poate va da idei care sa va ajute sa avansati in cariera. Poate dati drumul proiectelor noi si o sa va asigurati banii de rate, de facturi si alte obligatii financiare pentru care va faceti griji, ca nu va ajungeau banii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2022. Ziua schimbarilor pentru Rac

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 LEU

Sanatatea trebuie tinuta sub observatie, pentru ca apar situatii neprevazute si cine stie ce-o sa se-ntample daca nu sunteti pe pozitii. O sa intrati in negocieri cu cei care se grabesc sa semneze cu voi niste contracte, dar nu puteti lasa lucrurile asa, dupa cum isi doresc ei, pentru pentru ca voi aveti alte pretentii.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 FECIOARA

Si la voi se pot ivi ceva probleme de sanatate, dar o sa le veniti usor de hac, c-o s-aveti multa treaba si acasa si la serviciu. Poate va angajati undeva, ori treceti in alt departament, e vreo reorganizare la voi – la serviciu si o s-aveti si mai mult de lucru, c-asa e perioada.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 BALANTA

Cineva cu care-ati fost intr-o relatie revine si o sa vorbiti deschis, ca stiti doar in ce directie va-ndreptati. O sa dati zor sa puneti casa la punct poate si pentru c-o sa dati o petrecere cu multi invitati sau inaugurati vreo locuinta – ca v-ati mutat.

Citeste si articolul :   Ghinionul va prinde 3 semne zodiacale pentru restul anului 2021

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 SCORPION

O sa iesiti cu grupul de prieteni pe la mondenitati ca sa aflati ce mai e nou, care sunt tendintele si unde va-ncadrati. Voua vi se deschid noi oportunitati in sfera parteneriala si va puteti gasi si ceva de lucru, si la fel de bine o sa puteti intra intr-o relatie sentimentala.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 SAGETATOR

La voi pare sa fie o atmosfera mai buna la serviciu si o sa va asigurati c-o sa fie la fel si-n continuare – pentru confortul mental. O sa luati niste bani, poate pentru ca va inapoiaza cineva o datorie, sau vin niste sume din particular c-aveti colaborari, daca nu cumva i-ati cerut unei banci.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 CAPRICORN

E posibil sa recuperati niste lucruri, sa va luati partea voastra de mostenire, fara sa va judecati prin tribunale. Un proiect nou si incitant la orizont, pentru voi si o sa fie o upgradare, o sa castigati mai multi bani, si o sa va aflati pe alt palier social.

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 VARSATOR

Se poate sa dedicati o ora, doua, din timpul liber unui hobby care sa va destinda si o sa se activeze creativitatea. O problema de serviciu se cere – urgent – rezolvata si s-aveti grija si de voi, sa fie in buna stare organismul si sa fie si comunicarea in linie dreapta cu toata lumea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 noiembrie 2022. Nu neglijati principiile si nici obligatiile fata de ceilalti

HOROSCOP 5 MARTIE 2020 PESTI

E posibil sa apara cineva care sa se insinueze frumos in viata voastra si sa deveniti interesati de aceasta persoana, si sa formati un cuplu. O sa-ncepeti lucruri noi, poate va lansati in afaceri, va asociati cu niste oameni ca sa bifati si voi niste succese, sa faceti progrese in cariera.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.