Horoscop pentru saptamana 17-23 mai, cu Mariana Cojocaru. Vin zile grele pentru 3 zodii

Horoscopul pentru saptamana 17-23 mai 2020 prezentat de Mariana Cojocaru. Acesta vine cu previziuni astrale pentru nativii zodiilor Berbec, Taur, Varsator, Leu, Pesti, Scorpion, Sagetator, Gemeni, Rac, Fecioara, Balanta si Capricorn. In saptamana mentionata, Nativii nascuti sub semnul Racului pot intampina probleme, in timp ce Scorpionii daca sunt calculati, pot avea noroc.

Horoscop saptamanal. Berbec

Intotdeauna mi-am dorit sa va dau doar vesti bune, ca aceasta este structura mea. Din pacate, lucrurile nu stau tocmai asa… Daca este sa analizam aspectele saptamanii, va spun ca Venus, planeta iubirii, este Retrograda in Gemeni, iar trei dintre planetele „grele” sunt Retrograde pe granita Capricorn-Varsator: Jupiter Retrograd, Saturn Retrograd, Pluton Retrograd. Vizeaza cariera.

Horoscop saptamanal. Taur

Publicitate

La aspectele mentionate la Berbec, mai adaug conjunctia pozitiva a lui Neptun cu Luna si Norocul Divin din Pesti. Cum Pestii reprezinta o zodie dubla, e clar ca exista si varianta mai putin dorita de mine. Pentru a intelege acesta conjunctie ascultati melodiile lui Randi “FataVerde-Remake” si “Visator”. Randi este nascut pe cuspida Taur-Gemeni, iar ultima piesa este neptuniana, semnul credintei

Horoscop saptamanal. Gemeni

In constelatia voastra Venus este Retrograd- semn ca toate zodiile pot fi vizate in iubire, fiind vorba despre un aspect karmic ce marcheaza relatiile matrimoniale, familia, copiii. Soarele deja isi face bagajele in Taur si se pregateste sa revina in domiciliul astral. Ii va deschide usa Mercur, patronul vostru zodiacal. Aspectele nu viseaza doar iubirea, ci si cariera, studiile, misiunea karmica terestra personala, sanatatea sau viata.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 27 iulie-2 august 2020. Ploua cu bani pentru o zodie, probleme de sanatate pentru alta

Horoscop saptamanal. Leu

Steliumm-ul de la granita Varsator-Capricorn va vizeaza in mod direct asocierile, parteneriatele si colaborarile, relatia de suflet sau matrimoniala va fi influentata de Venus Retrograd in Gemeni. Blocajele nu mai sunt un secret, cata vreme scolile si-au dat agendele peste cap.

Horoscop saptamanal. Fecioara

Va aduceti aminte de un actor foarte faimos nascut in acesta zodie? Este vorba de Richard Gere. Cum Luna este in rezonanta cu Norocul Divin si Neptun, dorinta lui si a voastra de evolutie spirituala pozitiva este una evidenta. El a si declarat cum este atras de mesajul karmei si al planetelor. Natura duala insa este evidenta in cazul lui, caci la extrema cealalta se vad multitudinea de relatii in amor.

Horoscop saptamanal. Balanta

Venus este Retrograd in Gemeni, aspect rar care se produce o data pe an. El marcheaza problemele in iubire, chiar daca mi-ar placea sa spun ca nu este asa. Putini se nasc pe un astfel de aspect. Vizeaza si Gemenii prin rezonanta cu Mercur (cariera, sanatatea, calatoriile), Fecioarele, Taurii sau mai toate zodiile, ca asa este corect. Planetele de la granita Varsator-Capricorn potenteaza aspectele delicate.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamana 27 septembrie – 3 octombrie, cu Mariana Cojocaru.

Horoscop saptamanal. Scorpion

Daca tot dadeam exemple si la celelalte zodii, ca sa intelegeti in profunzime aspectele deloc usoare ale perioadei, confirmate cu ce se intampla acum in lume, dar si de previziunile facute de multa vreme deja. Cum Venus este Retrograd, succes puteti avea in cariera si nu in dragoste.

Horoscop saptamanal. Sagetator

Vizate sunt sanatatea, potrivit aspectelor perioadei, cu Venus si Mercur in Gemeni, relatia matrimoniala sau de familie, business-ul. Blocaje si cumpene din care greu veti intelege cum sa iesiti la liman. in analizele trecute era mentionat faptul ca Axa Karmica va intra in Sagetator si Gemeni, iar extremele nu vor lipsi din viata voastra. Unele va pot da toate planurile peste cap.

Horoscop saptamanal. Capricorn

Stellium-ul de pe cuspida Capricorn-Varsator este format din trei planete grele si cu miscare lenta. Cum toate aceste trei planete sunt retrograde, semnificatia lor este cu incarcatura karmica, adica vieti anterioare personale; pentru ca nu aveti toti aceeasi karma. Stelium-ul poate viza fie cariera/business-ul, dragostea sau sanatatea. Sunteti intr-un labirint din care nu stiti cum sa iesiti.

Citeste si articolul :   Ce ne prezic astrele: Horoscop pentru saptamana 29 noiembrie - 5 decembrie 2021

Horoscop saptamanal. Varsator

Horoscop. Va aduceti aminte filmul “Undeva candva” cu actrita Jane Seymour? Pentru ca au fost analizate prezenta lui Venus Retrograd in Gemeni cu Mercur si Soarele care va parasi Taurul si va intra in Gemeni. Jane Seumour este nativa Varsator, iar iubirea profunda si autentica nu este pentru toti. De aceea fac distinctia intre Spiritele Superioare si inferioare prezente in zodiac.

Horoscop saptamanal. Pesti

Daca la Varsator spuneam de Spiritele Superioare si cele inferioare, e bine sa fac distinctie intre „Initiati” si “Incuiati”, exact cum sunt prezentati in Harry Potter. De ce? Pentru ca Venus este Retrograd in Gemeni, semn zodiacal dublu, in cuadratura cu Neptun in rezonanta cu Luna si Norocul Divin din contelatia voastra. Aspectele karmice sunt individuale, de aceea multi cauta solutii si nu le gasesc.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.