Horoscop 2- 9 noiembrie. Saptamana excelenta pentru Gemeni si Pesti

Horoscop 2- 9 noiembrie. Astrologul Camelia Patrascanu anunta o saptamana interesanta pentru mai multe zodii. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Pentru Berbeci, luni, marti si miercuri au zile formidabile pentru a convinge pe toata lumea cat de grozavi sunt. Multe dialoguri si se pot stabili multe acorduri. Joi si vineri sunt zile bune, iar week-endul se anunta plin de distractie.

Taur

Pentru Tauri, saptamana incepe cu interes pentru bani care sunt mai mult disputati, negociati. Puteti sa aveti succes convingandu-i pe altii sa va ajute, sa faca lucruri in locul vostru sau sa vi se alature. Joi si vineri, e bine sa fiti atenti la familie si puteti face drumuri. Tot in familie, si in week-end.

Gemeni

Pentru Gemeni, vorbim de o saptamana in care sunt in top, au intuitie, inspiratie si e bine sa se ghideze dupa ce le spune nasul, flerul, pentru ca au o intuitie buna. Joi si vineri, mai mult conservati decat castigati. In week-end, drumuri, vizite placute.

Rac

Pentru Raci, saptamana incepe cu niste vorbe pe care le auziti, le aflati, poate nu vi se adreseaza, dar oamenii susotesc. Nu intrati in barfe. Joi si vineri, sunteti in forma, poate sufletul e implicat mai mult, ascultati ce va spune inima. In week-end, pot veni bani in buzunarul vostru.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Leu

Leii au o saptamana care incepe sub semnul amicitiei sau popularitatii. Foarte bune zilele de luni si marti, pentru a bate la diverse usi care vi se pot deschide, dar atentie la sugestii. Mai multa discretie joi si vineri, dar in forma in week-end pentru tot ce v-ati propus sa faceti.

Fecioara

Fecioarele au o saptamana care aduce responsabilitati, zile interesante luni, marti si miercuri, dar sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna. Mintea si inima conlucreaza, asa ca la diversele sarcini pe care le aveti de facut, veniti cu solutii foarte inspirate si adaptate. Pot fi discutii si cu sefii. Joi si vineri, relatii bune cu prietenii, vesti bune sau sa va bucurati de succesul cuiva. In week-end, va incarcati bateriile discret.

Balanta

Balantele au nevoie de informatii si le cauta, mai ales in primele trei zile ale saptamanii. De asemenea, sunt zile bune pentru a obtine si un acord, o aprobare si ele pot veni, mai ales ca Mercur nu mai este retrograd. Joi si vineri, responsabilitati, o agenda incarcata si poate trebuie sa fiti un pic mai autoritari. In week-end, distractie cu prietenii si ajungeti in locuri unde poate nu ati mai fost.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 februarie 2024. Ziua va aduce succes pentru mai multe zodii

Scorpion

Pentru Scorpioni, saptamana vine cu interes pentru afaceri, dar au nevoie si de ajutorul altor persoane. Luni, marti si miercuri trebuie sa convinga pe unii sa fie alaturi de ei. Probleme administrative joi si vineri, iar in week-end, responsabilitati diverse.

Sagetator

Pentru Sagetatori, inceputul de saptamana e sub semnul parteneriatelor, au multe discutii si au de-a face cu persoane al caror discurs e un pic alunecos, motiv pentru care Sagetatorii au nevoie de mult tact si dibacie. Poate sunt dusi cu vorba, asa cum si ei au facut. Joi si vineri, se gandesc la interesul lor material, iar in week-end, posibile calatorii sau discutii cu persoane importante.

Capricorn

La Capricorni, saptamana incepe sub semnul muncii luni, marti si miercuri, dar pot avea spor si foarte multe idei bune. Joi si vineri, discutii cu persoane foarte apropiate din familie si sunt sensibili. In week-end, in functie de partener se face programul celor doua zile.

Citeste si articolul :   Vin vremuri bune. Horoscop 19 octombrie, cu Neti Sandu

Varsator

Pentru Varsatori, inceputul de saptamana e entuziast si cu mare incredere in viitor. Impartasesc un pic cam mult din planurile lor si e bine sa fie un pic mai discreti. Joi si vineri muncesc mult si pot avea rezultate foarte bune. In week-end, sunt alaturi de cineva care stiu sa aprecieze.

Autor