Camelia Patrascanu: Horoscop 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Aspecte astrale rare dau peste cap viata zodiilor

Camelia Patrascanu: Horoscop 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. Cunoscutul astrolog, Camelia Patrascanu, spune ca toata saptamana este  solicitanta. Iata ce se intampla cu fiecare zodie in parte.

“Berbec

Pentru Berbeci, zilele de luni si marti se anunta foarte lucrative. Trebuie sa fie harnici si sa rezolve lucrurile fara sa se planga pentru ca altii nu isi fac treaba. Pentru miercuri si joi, zilele sunt destul de tensionate. Lucreaza contracronometru. Au un ritm foarte bun, insa nu toata lumea il sustine si este posibil sa isi bata capul si cu ceva dificultati din partea sefilor. Mai ales joi. Pentru weekend, bine ar fi sa se relaxeze cat mai mult, insa si atunci vor gasi ceva de lucru.

Taur

Publicitate

Taurii incep saptamana sub aspecte sociale minunate. Multe intalniri luni si marti, prietenoase si cu multe deschideri de posibilitati. Raspunsuri bune, toata lumea este deschisa fata de ei. Pentru miercuri si joi, atentie la sanatate. Poate nu a lor, ci a altcuiva. Dar si la serviciu lucrurile sunt destul de incurcate, mai ales daca intarzie un act si depind de el pentru a putea desfasura activitatea mai departe. Gasesc insa o solutie creativa joi, mai ales joi dupa-amiaza, ca dupa aceea, zilele urmatoare, sa fie mult mai bune.

Gemeni

Pentru Gemeni, saptamana incepe in forta. Sunt sefi luni si marti, insa trebuie sa actioneze cu blandete si cu foarte mult tact, astfel incat sa scoata, chiar si din aspectele neplacute, un avantaj. Si numai ei pot face asta, pot fi atat de adaptabili. Pentru miercuri si joi sunt tensiuni legate de relatia cu un prieten, care e posibil sa ii dezamageasca sau sa ii nemultumeasca. In plus, nici viitorul nu se contureaza foarte limpede, dar nu e nimic. Pas cu pas, reusesc sa defriseze in hatisul de situatii. Pentru weekend, incarcarea bateriilor si activitati mai putine.

Camelia Patrascanu: Horoscop 26 octombrie – 1 noiembrie 2020.

Rac

Racii incep saptamana cu multe sperante si cu perspective de viitor, in special luni si marti cand pot veni si raspunsuri bune, mult asteptate de la persoane fie la distanta, in strainatate, fie sus in ierarhie sau specialisti care le pot da niste chei. Tensiuni insa, miercuri si mai ales joi, fie ca se ciocnesc cu autoritatile, fie pentru ca au o piedica destul de serioasa administrativa, juridica, birocratica si trebuie sa aiba rabdare sa o descurce. Lucrul acesta se poate rezolva pe vineri, vineri dupa-amiaza, cand aspectele sunt mai bune. In weekend, cu prietenii.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop de vineri. Zodiile care primesc vesti extraordinare

Leu

Leii incep saptamana foarte bine. Luni si marti sunt foarte perspicaci si speculativi si de aceea pot gasi solutii sau surse de bani acolo unde nimeni nu se gandeste. Valorifica la maximum un atuu pe care il au ei, un talent, o capacitate sau a altor oameni cu care colaboreaza si de care se servesc. Fac orice numai pentru ca persoana cu care colaboreaza sa avanseze. Joi, tensiuni care pot fi legate de o lipsa de sincronizare. O intalnire care nu se produce, una care nu vine. Si asta ii poate supara, mai ales daca bat pasul pe loc. Dar, spre final de saptamana, chiar sambata, lucrurile pot gasi o rezolvare.

Fecioara

Pentru Fecioare, saptamana incepe bine, cu mult elan, mult entuziasm, dar si multe vise. Dar asta este foarte bine pentru ca aspiratiile le tin inima sus si le dau chef de lucru. Si intalnirile sunt foarte frumoase la inceput de saptamana. Zilele de miercuri si joi sunt legate de bani, dar numai oamenii geniali stiu sa se descurce fara resurse financiare si trebuie sa gaseasca aceste resurse. Atentie si la sanatate. E cazul sa renunte la un viciu sau la un tic, o obisnuinta care nu le face foarte bine, e toxia pentru ei. Pentru vineri si sambata, vesti bune sau calatorii foarte placute.

Balanta

Publicitate

Pentru Balante, saptamana incepe cu mult lucru si mult spor si au mai ales rezultate bune daca stiu sa adune echipa in jurul lor, sa mobilizeze oamenii si asta numai cu vorbe bune si cu tact se poate intampla. Tensiunile de miercuri si in special joi sunt legate de parteneriatul strans cu o persoana care Gica Contra. Sau care nu lucreaza in ritmul care ar trebui. Si de aceea este posibil sa aiba o vorba cam aspra pentru aceste persoane pentru a le stimula. Pentru vineri si sambata, vesti bune sau situatii pozitive. Se rezolva multe lucruri si mai ales se pot sprijini pe familie sau pe o persoana care sa schimbe in bine dispozitia.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Camelia Patrascanu: Horoscop 26 octombrie – 1 noiembrie 2020.

Scorpion

Luni si marti sunt zile grozave, sunt inspirati, le vine inima la loc. Capata, din nou, sperante legate de viitor si asta ii face mai optimisti. Pentru miercuri si joi, tensiuni legate de lucru. Poate pentru ca cineva nu a rezolvat lucrurile la timp si ii pun in intarziere. Probabil ca dau militaria jos din pod. Nu e nepotrivit daca stiu sa gaseasca cuvinte mobilizatoare, nu doar critice. Apoi, pentru vineri si sambata, din nou, o atmosfera foarte buna si surprize. Au rezultate si asta ii face sa spere mai departe.

Sagetator

Pentru Sagetatori, saptamana care incepe cu preocupare mai mult pentru casa si camin sau pentru propria lor stare de bine. Unii isi pot ingriji sanatatea, altii au tot felul de lucrari in casa. Pentru miercuri si joi, destul de multe tensiuni, mai ales daca sunt obligati sa faca o activitate care nu le place sau daca primesc ordine sa rezolve o treaba, dar nu au chef de ea. Trebuie sa se mobilizeze cumva pentru ca, iata, vineri dupa-amiaza si sambata, au zile minunate, cu recunoasterea meritelor, cu recunoastere eforturilor lor.

Capricorn

Pentru Capricorni, o saptaman care incepe cu vorbe bune pe care le primesc. Si sfaturi, consiliere foarte buna. Ideea este sa ceara sprijin acolo unde ei se impotmolesc. Pentru ca toata lumea sare in ajutorul lor. De asemenea, si ei pot impartasi din experienta pe care o au. Important este ca discutiile sunt foarte sincere, fie profesionale, fie sufletesti. Si asa se rezolva mai multe lucruri. Pentru miercuri si joi, tensiuni legate de casa. VIneri dupa-amiaza, sambata si chiar duminica sunt aspecte foarte bune. Fac ceva inedit sau se lasa surprinsi de cei din jur si e bine sa primeasca si sa se deschida.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Varsator

Varsatorii sunt cu ochii pe bani luni si marti si fac acesti bani, nu greu, ci usor ca urmare a marii experiente pe care au acumulat-o pana acum si sunt foarte priceputi la ce fac. Vin datorita altora care le fac propuneri si chiar le propun onorarii mai mari decat s-au gandit ei. Pentru miercuri si joi, tensiuni legate mai ales pentru cei care merg la drum si care n-au chef de aceasta deplasare sau pentru cei care risca sa se certe si sa le sara tandara. De fapt, situatia nu este foarte grava, dar sunt ei usor iritabili. In weekend, cu familia.

Pesti

Au un inceput de saptamana grozav, sunt inspirati, au intuitie, au imaginatie, stiu cumva cum trebuie sa se desfasoare lucrurile. Se simt foarte inspirati si incantati de ce au de facut si au sentimentul ca li se deschide un culoar in fata. Miercuri si joi sunt zile mai tensionate, din punct de vedere financiar. Nu trebuie sa ii descumpaneasca lucrul acesta, ci dimpotriva, sa ii intareasca si sa ii mobilizeze sa isi urmeze calea. Banii nu vin de acolo de unde se asteapta si poate ar fi mai bine sa renunte la ideea ca vor pica de undeva, dar asta nu inseamna sa nu isi vada de treaba si sa gaseasca solutii creative care vor aparea vineri si sambata. Si asta mai ales daca se consulta cu persoane care au experienta sau care le pot da cumva o cheie”, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.