Horoscop19 – 25 octombrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Schimbari importante pentru trei zodii

Horoscop19 – 25 octombrie 2020. Cunoscutul astrolog, Camelia Patrascanu, vine cu vesti pentru toate zodiile.

Ce spune astrologul

“Berbec

Luni si marti, Berbecii pot rezolva acte pentru un proiect, iar miercuri si joi relatia cu autoritatile este foarte stransa. Lucreaza bine cu colegii si subalternii, cu cei de acelasi rang cu ei si pot obtine rezultate bune care sunt apreciate de sefi. In week-end, se pot distra alaturi de prieteni.

Taur

Taurii incep saptamana fiind atenti la ce fac ceilalti, poate pentru ca nevoie de oameni cu competenenta si trebuie sa convinga pe cineva sa fie de partea lor. Miercuri si joi, se anunta drumuri importante. Joi, poate veni o veste buna sau un act important din partea autoritatilor. In week-end, treaba in continuare.

Gemeni

Gemenii au si ei, luni si marti, doua zile in care analizeaza cum ii vad ceilalti, poate ca de data aceasta sunt mai interesati de anumite relatii sau de schimbarea rolului lor intr-un parteneriat. Miercuri si joi ridica pretentii financiare in relatia conjugala sau intr-un parteneriat, iar in week-end sunt posibile calatorii sau distractie cu prietenii.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu: Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2020. Aspecte astrale rare dau peste cap viata zodiilor

Rac

Pentru Raci, saptamana aduce inca de luni si marti, multa munca si daca se mobilizeaza au rezultate bune. Miercuri si joi sunt zile relationale, e important ce discuta si pot avea o intalnire importanta. In week-end, treburi gospodaresti, dar primesc si ajutor sau un cadou de la o persoana din preajma lor.

Leu

Saptamana incepe cu mult elan si entuziam pentru Lei, iar sub aspect sentimental sunt intr-o forma foarte buna si au chef de joaca. Miercuri si joi, muncesc pe rupte si pot castiga bani, dar si experienta. In week-end, atentie la relatia cu partenerul de viata.

Fecioara

Pentru Fecioare, saptamama incepe cu doua zile in care isi fac agenda, calculeaza meticulos fiecare pas, scormonesc pentru a afla informatii si sunt centrati in ei. Miercuri si joi, ies in evidenta, au rezultate foarte bune. In week-end, lucreaza.

Balanta

Balantele sunt agitate la inceput de saptamana, luni si marti, fie pentru ca primesc vesti sau fac multe drumuri. Fac niste schimbari din mers pentru aduce lucrurile la bun sfarsit. Miercuri si joi, e bine sa se concentreze mai mult pentru a rezolva mai meticulos niste lucruri. Pot primi si un musafir. In week-end, distractie sau relaxare.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 mai 2020. Care sunt zodiile care castiga pe toate planurile

Scorpion

Scorpionii sunt cu ochii pe bani luni si marti, iar o situatie din trecut se poate repeta si stiu ce sa nu faca. Miercuri si joi, discutii foarte importante sau se poate semna un contract, este ceva important. In week-end, in casa mai mult sau primesc musafiri.

Sagetator

Pentru Sagetatori, saptamana incepe tonic, sunt in forma, poate ca isi doresc sa repare ceva, sa corecteze relatia cu cineva, dar trebuie sa recunoaca faptul ca nu au fost impecabili. Pentru miercuri si joi, bani in urma muncii lor, dar poate sa fie si o economie pe care o fac. In week-end, vizite interesante, cunosc oameni noi.

Capricorn

Luni si marti, Capricornii sunt mai nostalgici, emotionali si poate e bine sa-si puna inima in ordine. Miercuri si joi, au zile intense, agitate, pentru ca trebuie sa fie foarte siguri de un raspuns pe care il dau. Pentru week-end, atentie la cheltuieli.

Varsator

Varsatorii sunt foarte sociali luni si marti, e posibil sa mai primeasca o invitatie pe care au refuzat-o candva si trebuie sa analizeze bine. Deci, se repeta o situatie. Pentru miercuri si joi, au mult de munca, nu prea au chef si sanatatea se resimte. In week-end, distractie, dar si capricii multe.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 octombrie 2023. Astrele vin cu vesti bune pentru trei zodii in ultima zi din saptamana

Pesti

Pentru Pesti, saptamana incepe cu responsabilitati in zona carierei, au si ei de dat un raspuns, poate doar lor insisi, in legatura cu functia pe care o ocupa. Miercuri si joi, prietenii sunt alaturi de ei, e posibil sa participe la un eveniment foarte important, iar in week-end, relaxare si incarcarea bateriilor, a spus Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Autor