Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 9-15 martie. Luna Plina da peste cap tot ceea ce stiam. Vine o saptamana malefica, multe probleme de sanatate

Horoscop. Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie, pentru saptamana 9-15 martie 2020.

Luni este luna plina si suntem sub efectul ei pana marti la pranz. Avem posibilitatea sa reflectam mai profund la cauzele nemultumirilor noastre, astfel incat sa putem merge mai departe cu alt ritm.

Horoscop BERBEC. Saptamana pune accent pe munca si sanatate. Trebuie sa-si faca ordine in viata. Au posibilitatea sa faca o lista cu ce ar trebui sa schimbe, astfel incat viata lor sa fie mai buna.

Horoscop TAUR. Este o saptamana care aduce multa pasiune, dorinta de iubire. De marti dupa-amiaza accentul cade pe relatiile de la locul de munca.

Publicitate

Horoscop GEMENI. O luna plina ce afecteaza mediul familial. Nu intrati in dispute! Pana joi accentul cade pe bucurie.

Horoscop RAC. Pot afla un secret despre cineva. La mijlocul saptamanii au dificultati legate de familie si casa. In weekend e multa iubire.

Horoscop LEU. Sunt preocupati de bani la inceputul saptamanii. Miercuri si joi sunt zile valoroase pentru acte. Unele sunt de corectat. Sunt corectii de adus poate si la locul de munca. Weekend linistit in familie.

Horoscop FECIOARA. Pot fi mai sensibile, mult mai intuitive. Miercuri si joi zile bune pentru munca si pentru bani. Calatorii in weekend.

Horoscop BALANTA. Luni poate fi o zi sensibila pentru sanatate. Miercuri si joi Balantele se mobilizeaza. In weekend aspecte bune legate de bani si distractie.

Horoscop SCORPION. O saptamana care debuteaza sub aspectul relatiilor publice. Miercuri si joi isi fac calcule legate de munca, sunt atenti la miscarile celorlalti.

Horoscop SAGETATOR. Saptamana incepe sub aspectul carierei. La mijlocul saptamanii conteaza pe prieteni. In weekend atentie la sanatate.

Horoscop CAPRICORN. Multe planuri, multe ganduri. Miercuri si joi iau decizii si in weekend impartasesc concluziile, gandurile lor.

Horoscop VARSATOR. Se gandesc la ce primesc de la ceilalti. Sunt concentrati pe tintele lor.

Horoscop PESTI. Primesc un raspuns de la o persoana importanta pentru ei. La mijlocul saptamanii isi dau seama ce pierd si ce castiga, iar in weekend cer sfaturi.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.