De ce nu e bine sa povestim visul pana la ora 12. Sfatul lui Mihai Voropchievici

Visul nu se povesteste pana la ora 12, daca vrem ca el sa nu se realizeze, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sambata, la Antena 3.

Atunci cand visam ceva si dorim sa nu realizeze, cel mai bine este sa nu povestim pana la ora pranzului.

“Nu povestim visul decat dupa ora 12 ziua. Altfel, se intampla”, a atras atentia numerologul Mihai Voropchievici, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3.

Ce inseamna cand ne apar simbolurile credintei in vise. Adevaruri deslusite de Lidia Fecioru

Publicitate

Ea spune ca este benefic tot ce visam, de la icoane, lumanari la cruci.

“Crucea e un semn foarte bun, dar poate fi un avertisment, ca urmeaza un accident, o operatie, un deces”, spune Lidia Fecioru, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3.

Problema vine insa cand visam o cruce rupta, care poate semnala un avertisment, spune si numerologul Mihai Voropchievici.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.