Horoscop cu Neti Sandu. Vesti amestecate pentru zodii

Horoscop 17 martie 2022, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru astazi.

BERBEC

Se poate sa luati niste bani si sa va acoperiti golurile din gospodarie, ca totul e sa va asigurati confortul, camara.

O sa va-ntindeti antenele c-apar oferte de lucru si ceva bun si pentru voi o sa fie in mod sigur, ca vine marele benefic, Jupiter sa va revigoreze.

TAUR

Mesajele, din directia fiintei iubite par amestecate, ca sunt unele nemultumiri care intuneca putin relatia. faceti ceva.

Publicitate

E bine sa va achitati de toate obligatiile de serviciu ca sa nu dati ocazia sefilor sa va faca observatii ca ar fi pacat, cand voi chiar ati muncit.

GEMENI

Se poate sa schimbati echipa de lucru si sa va sincronizati la treaba, sa va-ntelegeti cu toti ceilalti si sa faceti treaba de cea mai buna calitate.

O sa iesiti la rampa cu ceva care sa poata fi un vector de imagine si sa dati lovitura in afaceri ca e nevoie de astfel de produse in perioada asta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 septembrie 2021. Leul poate avea succes pe plan financiar

RAC

O sa puteti legaliza un act, sa luati si credit bancar sa faceti diverse lucruri care sa va confere un statut clar.

Se poate sa va pregatiti de o plecare prin tara, pe undeva si sa stati mai mult, sau va plimbati intre doua resedinte, ca aveti nevoie de aer si de mai mult spatiu, poate.

LEU

E poate sa fiti invitati de onoare la o nunta, sau la un botez prin tara, pe undeva si va duceti in week-end.

Se aduna bani in cont si o sa ajungeti la zi – cu toate cheltuielile ca nu va descurcati, probabil numai cu salariul, si o sa va ganditi si in continuare la o forma de colaborare.

FECIOARA

Vi se pot da, in sfarsit, acei bani pe care trebuia sa-i luati mai demult si sa aveti pentru cheltuielile neprevazute.

Publicitate

Noutati, la voi – poate vine cineva dupa o lunga absenta, va face si un cadou, si o sa vedeti ce se poate face ca s-o duceti si mai bine in relatie.

BALANTA

E posibil sa apara cineva sa va aprinda imaginatia si sa-ncepeti, sa construiti o relatie trainica.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 februarie 2023. Probleme pe plan personal pentru Berbec

Viata voastra se poate schimba-ntr-o clipa si sa va mutati, poate, ca sa fiti impreuna cu partenerul de cuplu si sa va si casatoriti. daca sunteti cu acte-n regula, o sa va simtiti si mai bine in relatie.

SCORPION

O sa faceti un efort financiar sa dati curs rugamintilor alor vostri, care vor sa faceti niste schimbari in locuinta.

Poate o sa dati curs unui proiect personal, un hobby care sa va anime, c-o sa accesati resursele interioare despre care nici nu stiati,

SAGETATOR

O sa lucrati in echipa si o s-aveti spor, ca e un obiectiv incitant si vreti sa tineti stacheta sus.

Se contureaza un castig in sfera comunicarii, poate la scoala, pe zoom, sau va duceti la un interviu si o sa se-ncheie, frumos, cu un accept.

CAPRICORN

Poate aveti de dat un examen, sau o sa fiti acoperiti de probleme legate de scoala si o sa fie foarte solicitant.

Vi se lanseaza o invitatie pentru week-end, sa va duceti la o petrecere si sa va si implicati trup si suflet ca poate fi un botez, veti fi nasi, sau ajutati la pregatiri.

Citeste si articolul :   Iata cele 4 zodii care atrag bogatia, potrivit astrologilor

VARSATOR

Se poate sa reglati o problema bancara si sa vedeti ce faceti cu ratele, daca mai cereti un alt imprumut, sau va descurcati altfel.

Se poate sa bateti palma pentru un contract care v-ar aduce un supliment financiar cu care sa va descurcati lejer, acum, de sarbatorile pascale, sa luati ce va trebuie.

PESTI

E cineva care incearca sa se-apropie de voi, ca sa dati curs unei relatii si sa se lamureasca daca exista atractie.

Vin solicitari din mai multe directii, sa va alaturati unor oameni ca sa lucrati impreuna, sa va reuniti fortele ca sa duceti la bun sfarsit niste proiecte de anvergura.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.