Se intoarce roata pentru doua zodii. Horoscop 20 octombrie, cu Neti Sandu.

Horoscop 20 octombrie. Neti Sandu ne aduce previziunile astrale pentru ziua de marti. Afla ce ti-au pregatit astrele pana la miezul noptii.

“BERBEC

Va curteza cineva sa lucrati impreuna si in functie de timpul disponibil si de bani o sa va implicati sau nu. E momentul sa faceti curatenie la capitolul contracte si prieteni. Vedeti ce mai e de actualitate si ce nu si dati reset total, ca sa va mearga mai bine.

TAUR

Publicitate

E cineva cu care puteti forma un cuplu, dar e o persoana care munceste, sau calatoreste mult si e greu asa. Se poate sa luati o decizie referitoare la munca in particular, poate aveti alte pretentii financiare si vreti sa reziliati un contract si o sa negociati intai.

GEMENI

O sa cheltuiti din nou niste bani cu casa si o sa va reorganizati sa si lucrati de-acasa, sa si invatati, voi copiii. O sa faceti niste schimbari ca sa va faceti viata mai usoara, sa castigati si bani fara prea mari eforturi, c-o sa lucrati ce va place.

RAC

Relatia cu partenerul de cuplu poate fi si mai buna si sa ajungeti la casatorie anul asta, celalalt – voi alegeti. Va intra niste bani si o sa faceti aproviizionare – posibil pentru camara, s-aveti ce va trebuie la iarna si sa nu umblati pe-afara dupa provizii.

Citeste si articolul :   Horoscop 15-21 noiembrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Karma ingreunata, zodiile greu incercate

LEU

Inspiratie aveti si o sa puneti o idee in practica, poate fi si ceva de timp liber care sa va dezmorteasca, fizic, emotional. De undeva din particular se strang niste bani care or sa v-ajute sa luati diverse lucruri pentru scoala, gradinita copiilor si ca sa lucrati de-acasa.

FECIOARA

Apare un scurt-circuit la capitolul comunicare – studiu si poate cereti ajutorul sa reinstalati un program sa puteti asista la ore. O sa reactualizati niste acte, va faceti buletin, pasaport, carduri, legitimatii, abonament, ca sa va miscati cu lejeritate, sa accesati si alte zone, domenii.

Publicitate

BALANTA

O sa va consultati cu niste parteneri de afaceri ca sa dati drumul unui proiect, sa-l lansati la apa si sa va asigurati succesul. O sa rezolvati o problema financiara si o sa va descurcati cu toate cheltuielile, c-aveti cam multe in perioada asta si o sa fiti linistiti

SCORPION

O sa fiti si mai hotarati sa lucrati si in paralel la ceva care sa v-aduca bani, trebuie doar sa va organizati mai bine timpul. Si voua or sa va intre niste bani, pot fi si din colaborari, nu neaparat din salariu si sa luati diverse lucruri pentru casa, in special urgentele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 decembrie 2020. Racii au o zi dificila din toate punctele de vedere

SAGETATOR

Se poate sa primiti niste raspunsuri la-ntrebarile puse mai de mult, la cereri si sa avansati cu toate treburile. E animatie la voi, vine cineva, aflati vreo veste care sa va trezeasca o idee de afaceri si o sa puneti motoarele in functiune sa iasa ceva de calitate.

CAPRICORN

E posibil sa aderati la un alt grup cu care sa luptati pentru o cauza, ca s-a spart gasca cu ceilalti – s-au imprastiat oamenii care-ncotro. O sa iesiti in evidenta cu ceva care sa se ceara pe piata, si sa lucrati in ritm constant, ca sa mentineti interesul viu pentru produsele respective.

VARSATOR

Se poate s-aveti de invatat, de dat vreun examen, proba practica, o solicitare si fizica si nervoasa. O sa puteti remedia o situatie si sa va bucurati de un confort financiar, sa aveti un control al banilor din cont si sa cautati noi surse de castiguri banesti.

PESTI

Un raspuns de la drum, e cineva care v-asteapta si o sa va faceti timp sa dati o raita prin tara, sau pe-afara. Poate scoateti cu forta niste bani din mainile altora, care se-ncapataneaza sa nu va plateasca pentru ce-ati muncit si o sa aveti de cheltuiala”, a spus Neti Sandu pentru Stirileprotv

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.