Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021. Schimbari importante pentru zodii

Horoscop 26 aprilie – 2 mai 2021. Numerologul Mihai Voropchievici vine cu vesti importante pentru zodii. Afla ce se intampla cu zodia ta in perioada urmatoare.

Horoscop Rune cu Mihai Moropchievici.

Berbec

Berbecul are o saptamana in care trebuie sa stea sa astepte niste schimbari foarte importante acasa. Sa ramana in asteptarea lor. Atentie cu aceste schimbari mari!

Taur

Taurul are tentativa de a intra intr-o viata noua. S-a gandit el acum ca ar fi mai bine sa se ocupe si de asta. Revigorare in toate planurile.

Publicitate

Gemeni

A iesit ceva foarte interesant pentru Gemeni. Fertilitate si belsug, iar peste putin timp visele Gemenilor se vor indeplini.

Rac

Racul este in postura sa faca bagajele pentru o calatorie benefica, nu cu probleme medicale.

Leu

Leul va da lovitura si se produce un salt rapid, calitativ, in existenta lui. Saptamana Mare e cu o lovitura pentru Leu

Fecioara

Fecioara are o saptamana in care pot sa sustina batalii pentru ca in mod sigur vor castiga. Nu lasati sa va intunece mintea certurile si scandalurile, pentru ca de partea voastra e castigul.

Citeste si articolul :   Horoscop rune Aprilie. Gemenii dau lovitura, Racii primesc cadouri

Balanta

Balanta trebuie sa fie pregatita pentru o suita de schimbari majore intr-un viitor apropiat.

Scorpion

Scorpionul are doua ganduri: ori sa se mute de la locul de munca, ori sa schimbe locuinta. In orice caz, va actiona corect, are el grija sa rezolve.

Sagetator

Sagetatorul in sfarsit poate gasi raspunsul sau rezolvarea unor probleme care il framanta, cu o discutie cu cei din familia, sau la serviciu daca exista probleme nerezolvate.

Capricorn

Capricornul sa astepte un mesaj. Sa fie pregatit sa il receptioneze. A primit azi unul si nu l-a receptionat, poate de maine incolo.

Varsator

Varsatorii au o saptamana in care trebuie sa dea dovada de putere, forta, tarie, sa depaseasca saptamana care este destul de tensionata. Astrele nu prea ii recomanda lucruri nemaipomenite, decat sa fie rezistent.

Pesti

Pestele e cazul sa abordeze altfel toate probleme care il intereseaza. Sa schimbe tactica.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.