Horoscop zilnic, 25 octombrie 2022. Ziua in care trebuie sa punem bazele noilor planuri

Este un moment minunat pentru a pune lucrurile in ordine, relatiile personale si profesionale, casa si propriile ganduri. Totul in jurul tau necesita organizare. Aceasta zi este buna pentru planificare. Acesta va deveni un fel de fundatie pentru victoriile viitoare. Cu toate acestea, nu merita sa trecem la actiuni inca: exista un risc mare de a-ti supraestima propriile puncte forte.

Berbec

Astazi esti recunoscator pentru toate incercarile prin care ai trecut alaturi de cei dragi. Recunoscator chiar si pentru situatiile care amenintau separarea sau despartirea. Pentru ca acum intelegi ca totul s-a intamplat pentru a-ti fi bine. Ai avut o experienta incredibila, ai devenit mai puternic, ti-ai testat sentimentele si loialitatea fata de idealurile tale. Universul te-a protejat de tot ce este de prisos, distructiv, te-a facut mai intelept. Transforma otrava ramasa in sufletul tau intr-un elixir dulce care iti sustine cresterea si iti permite sa-ti tii ochii si inima deschise.Sfat: Gaseste puterea de a trai cu inima deschisa.

Taur

Publicitate

Cu fiecare noua etapa din aceasta viata, pierzi ceva. Pierzand o parte din ego-ul tau, scapand de conexiunile care nu mai servesc binelui tau cel mai inalt si cel mai mare. Va trebui sa te lupti cu calitatile care te impiedica sa-ti realizezi intreaga putere personala. In acelasi timp, aminteste-ti ca totul se intampla de dragul infloririi sufletului tau si al bucuriei inimii tale, chiar daca acum este foarte greu. Pregateste-te sa intri intr-o perioada de crestere accelerata pe masura ce ne asteapta vremuri uimitoare. Sfat: a venit cea mai frumoasa perioada a ta!

Gemeni

In viata, fiecare urmeaza doua cai: fizic de la an la an si spiritual, spre cea mai buna versiune a lor. Uneori, aceasta calatorie te duce in locuri intunecate. Dar adevarul este ca esti pregatit pentru testul de forta. Universul insusi creeaza aceasta experienta, astfel incat sa poti creste intr-un ritm rapid. In loc sa rezistati, acceptati toate evenimentele si emotiile care le coloreaza asa cum sunt. Adaugati o nota de jucaus vietii, puneti in joc priceperea daruita de sus farmecului. Daca in acelasi timp faci ceea ce iti place, succesul este inevitabil. Sfat: farmecul tau natural te va ajuta sa-ti atingi obiectivele.

Citeste si articolul :   Cele trei zodii care vor fi grav afectate in luna iunie, dar tot raul e spre bine

Rac

Esti iubit pur si simplu pentru ceea ce esti, nu pentru capacitatea ta de a vindeca, repara sau salva alti oameni. In calitate de ingrijitor al inimii, adesea tindeti sa uitati acest lucru. Astazi, stelele iti cer sa te uiti la sinele tau interior pentru a-ti umple propria ceasca si inainte de a iesi in lume. Este timpul sa vindeci ranile stimei de sine, sa-ti amintesti ca meriti dragostea pe care o impartasesti cu atata indrazneala si liber cu cei dragi. Sfat: Lucreaza la construirea stimei de sine, crede in tine.

Leu

Vine un moment in calatoria fiecarui cautator cand poate alege intre trecerea podului care duce la o noua paradigma sau intoarcerea la o veche paradigma. Daca ai fost socat pana la capat, nu e doar atat. Daca trebuie sa renunti la ceva care nu-ti mai serveste, este pentru binele tau cel mai inalt si cel mai mare. Imbratiseaza orice se desfasoara in interior si in exterior, spune multumesc pentru orice experienta. Esti iubit, esti ingrijit. Sfat: Aveti incredere in Univers, va va ghida catre cel mai inalt obiectiv.

Fecioara

Nu conteaza ca este inceputul saptamanii. Fii atent la semnalele corpului. Iti meriti dragostea, grija si afectiunea mai mult decat oricine altcineva. Doar o reamintire: perioada lunii in descrestere este un moment minunat pentru a avea un dialog cu tine insuti. Asadar, fa-ti timp pentru ritualuri de ingrijire care te umple la nivel de suflet. Uneori trebuie sa te rasfeti in timpul zilei doar cu lucruri placute. Sfat: Ia o pauza, ai nevoie de odihna.

Citeste si articolul :   Eclipsa din 25 octombrie anunta schimbari majore pentru 4 semne zodiacale

Balanta

Balanta, cand lasi pe cineva sa intre in viata ta, il lasi sa intre complet. Nimic nu este prea mult sau prea ciudat pentru tine. Drept urmare, esti gata sa dai relatiei tot ce iti sta in putere. Care e siretlicul? Uneori ai tendinta de a-ti minimiza propriile nevoi de a porni! Este timpul sa intelegeti si sa distingeti clar unde terminati si unde incep altii. Spune „nu” atunci cand ceva se simte in neregula, chiar daca te face sa te simti inconfortabil. Sfat: Descopera puterea din tine de a spune nu altora.

Scorpion

De unde acest dor si ce iti spune? Poate ai facut un pas in directia gresita si ai plecat de pe calea unui destin mai bun. Pentru a intelege unde sa mergi mai departe,trebuie sa stai in repaus. Cautati un loc si un timp pentru a gasi pacea. Scapa de toata beteala fiintei, concentreaza-te pe tine si pe obiectivul tau. Activeaza portalul inimii tale si incepe sa aprinzi lampa constientizarii. Afirmatia ta pentru ziua respectiva: „Aleg sa ma intorc acasa la mine si acesta este cel mai mare privilegiu al meu”. Sfat: Fii neinfricat pe calea ta spre a deveni cea mai buna versiune a ta.

Sagetator

La inceputul saptamanii, vei deschide portalul puterii personale, vei simti puterea propriului tau potential. Este timpul sa-ti amintesti cine esti si de ce ai venit aici. Este timpul sa stabilim limite , sa vorbim cu incredere, sa ceri ceea ce se cuvine. Dar nu tot ceea ce lucrezi va da imediat roade si este in regula. Ai grija de sentimentele tale si acumuleaza putere. Munca ta de iubire necesita rabdare. Sfat: este timpul sa pui bazele vietii tale.

Capricorn

De fiecare data cand incepem sa turnam energie in ceva nou, neobisnuit, ne asteptam la rezultate imediate. Vrem ca gradina acestei lucrari sa infloreasca literalmente a doua zi. Vrem sa putem impartasi creatiile noastre lumii. Nu te grabi. Construirea unei fundatii este un proces lung, iar daca o accelerezi, crapaturile vor aparea la fel de repede. Aceasta munca necesita dragoste, grija, tandrete si rabdare. Asadar, luati-o pas cu pas, stiind interiorul ca va indreptati constant spre obiectiv. Sfat: Fa ceea ce iti place.

Citeste si articolul :   Zodiile de iarna: atat de diferite - Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti

Varsator

Fa-ti o favoare: nu bifa fiecare caseta de pe lista ta de responsabilitati fata de tine si fata de lume. Incalca cateva reguli. Faceti cateva greseli. Si cel mai important, scapati de povara asteptarilor altora. Ai venit in regatul pamantesc dintr-un motiv, Varsator. Ati ajuns sa va dovediti ca sunteti real – frumos, puternic, curajos, intelept, de incredere. Acest capitol al vietii tale este despre a-ti gasi propria voce, a invata sa-ti traiesti propriul adevar. Urmati aceasta cale chiar daca trebuie sa dezamagiti cativa oameni. Sfat: fa-ti o favoare si nu te gandi la ce vor spune altii despre tine.

Pesti

Predarea nu este infrangere. Si cu siguranta nu este pentru cei slabi. Uneori este un act de adevarat curaj si curaj. Este dorinta de a sari in necunoscut zi de zi, stiind ca nu exista un card de garantie in viata. Este o modalitate de a face tot posibilul, de a fi generos si altruist, de a-ti conduce inima. Aceasta este o credinta de neclintit in adevarul pe care puterile superioare il vor proteja, indiferent de ce! Te vei descurca, nu te teme de nimic, nu-ti fie rusine de deciziile tale. Sfat: Unele lupte pe care nu le poti castiga.

Publicitate

Publicitate

Autor