Eclipsa din 25 octombrie anunta schimbari majore pentru 4 semne zodiacale

Eclipsa partiala de soare este un eveniment astrologic important. Pentru multe semne ale zodiacului, acest lucru va fi sinonim cu renasterea, interogarea dar si o oportunitate de a merge mai departe si de a-ti aranja emotiile. Este deci o oportunitate reala de a transforma toata suferinta intr-o arma puternica pentru a infrunta viitorul cu forta si optimism.

Care sunt semnele zodiacului care vor fi favorizate de aceasta eclipsa de soare?

Patru semne astrologice in special vor simti efectele pozitive ale acestei eclipse partiale de soare.

Taur

Taurul este, de asemenea, unul dintre zodiile favorizate de eclipsa de Soare. El va reusi saptamana aceasta sa faca un bilant al actiunilor sale trecute pentru a remedia toate greselile facute la nivel profesional. Duo-ul Venus-Jupiter va lua parte la acest proiect de transformare si va pune pe drum o persoana calificata care va fi gata sa dea o mana de ajutor in orice imprejurari.Pe  partea sentimentala , acest semn de Pamant va fi capabil sa distinga intre iubire si atasament. Cu toate acestea, va trebui sa examineze in prealabil cel mai mic detaliu al vietii sale amoroase. In ciuda unor confuzii, Taurul va reusi sa obtina toate raspunsurile la intrebarile lor. Va sti in sfarsit ca sentimentele sunt sincere si ca poate face un pas important in relatie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 7 iunie 2021. Varsatorii trebuie sa aiba incredere in intuitia lor

Rac

Racul va trebui, de asemenea, sa profite de aceasta configuratie astrala pentru a-si rezolva relatiile. Va trece astfel printr-o scurta perioada de introspectie care il va ajuta sa-si inteleaga mai bine sentimentele.   Reintalnirea va fi astfel calda si poate da nastere unei relatii serioase si unei iubiri pasionale. La locul de munca, alianta Soare-Mercur va fi   buna  pentru atingerea obiectivelor restante. Cu toate acestea, va trebui sa-si dubleze eforturile pentru a progresa eficient. Intuitia sa puternica va fi un adevarat atu pentru a face oferte bune din 25 octombrie. Un lucru este cert, odata cu aceasta eclipsa partiala, acest semn de Apa va avea un ochi pentru detalii si nu va putea lua decizii riscante.

Leu

In ceea ce priveste zodia Leului, eclipsa partiala de soare va fi deosebit de benefica din punct de vedere financiar. Multe eforturi din trecut vor da roade atat in viata profesionala, cat si in cea sentimentala. La locul de munca, acest semn de Foc va putea primi bonusuri sau beneficii care ii vor ajuta sa-si mentina echilibrul bugetar si sa-si imbunatateasca confortul. De asemenea, poate conta pe echipele sale pentru a-si avansa proiectele si a progresa in cariera. Revenirea lui Mercur favorizeaza accesul la o pozitie de responsabilitate mai inalta si venituri mai mari. La nivel personal, acest semn de Foc va putea in sfarsit sa priveasca viitorul sau romantic. Cand finantele sunt bune, la fel si planurile de familie.

Citeste si articolul :   EXCLUSIV: Eclipsa de Luna pe 26 mai 2021. Astrologul Yulia Bogdanova ne spune la ce sa ne asteptam

Scorpionul

Semnul Scorpionului este unul dintre semnele cele mai afectate de eclipsa partiala de soare. La fel ca semnul Rac, acest semn de Apa va trebui sa-si rascoleasca trecutul pentru a-si sterge indoielile si a incepe un nou capitol in viata sa amoroasa. Datorita planetei iubirii, Venus, va avea o singura idee in minte la sfarsitul lunii: sa faca un pas important in cuplu. Poate fi un nou angajament care se contureaza sau o despartire necesara pentru a merge mai departe. Acelasi lucru este valabil si pentru viata lui profesionala. Scorpionul va sapa noi cai pentru a-si imbunatati cariera. Modificarile pot avea loc apoi inainte de sfarsitul lunii.

Autor