3 zodii vor avea o luna noiembrie minunata: norocul le bate la usa

3 zodii vor avea o luna de noiembrie buna. Intr-adevar, dragostea si banii vor fi acolo. Nativii acestor semne astrologice vor putea avansa mai bine in treburile lor, gratie energiei lui Mercur. De asemenea, se vor simti impliniti in viata lor de cuplu. Ii asteapta zile frumoase.

Planeta afacerilor si inteligentei, Mercur, va fi in zodia Sagetator din 17 noiembrie. Acest tranzit planetar elibereaza energie pozitiva. Intr-adevar, Mercur in Sagetator promoveaza optimismul si bucuria de a trai. Nativii zodiilor se simt inspirati si capabili sa puna la punct proiecte ambitioase. Pe 23 noiembrie, va fi o Luna Noua in acelasi semn de Foc. Luna Noua este o perioada de schimbare si de noi inceputuri. Plasat in zodia Sagetator, incurajeaza semnele zodiacului sa dobandeasca optimism si sa mearga inainte. Aceste 3 semne astrologice vor fi deosebit de norocoase pe parcursul lunii noiembrie.

Fecioara

Nativul acestei zodii va da dovada de hotarare si ambitie in cursul lunii noiembrie. Stelele ii vor da puterea de a face fata provocarilor. Acest semn care persevereaza mereu va fi la inaltimea acestor provocari. Intr-adevar, nu se va da inapoi de la nicio dificultate si chiar isi va dubla eforturile, pentru a merge mai departe in afacerea sa. In aceasta luna noiembrie, Fecioara se va simti mai hotarata ca niciodata. Va crede cu fermitate in soliditatea proiectelor sale si nimic nu o poate face sa se razgandeasca. Mai mult, acest semn de Pamant nu va avea probleme sa-si faca colegii sa adere la proiectele sale. Nativul acestei zodii va avea o prezenta remarcabila la locul de munca. Felul sau de a-si gestiona afacerile si conducerea ii vor permite sa obtina succesul pe care il asteapta. Pe partea inimii, Fecioara va putea retrai momente de dragoste si complicitate in cuplul ei. Ea va fi capabila sa gestioneze dezacordurile si sa rezolve problemele prin care trece relatia ei.

Citeste si articolul :   Luna plina 28 ianuarie 2021: Ce zodii se vor imbogati

Balanta

Pe parcursul lunii noiembrie, Balanta va putea da un nou impuls afacerilor lor. Energia stelelor ii va permite sa faca intalniri profesionale frumoase si, astfel, sa-si extinda reteaua. Acest lucru  este foarte important, deoarece ii poate oferi perspective profesionale interesante in viitor. In plus, Balanta nu va avea probleme in a face noi contacte. Pe parcursul acestei luni, acest semn al Aerului isi va putea realiza si proiectele. Saturn in Varsator o ajuta sa-si organizeze treburile, astfel incat sa ramana concentrata pe esential. Pe partea inimii, Balanta va fi coplesita de dragoste. Se va simti fericita si usoara in noua ei relatie, pe care o va idealiza.

Capricornul

Noiembrie va fi luna norocoasa a Capricornului. La locul de munca, va putea sa-si extinda notorietatea si sa faca oamenii sa vorbeasca despre el. Mai mult, profilul lui va interesa mai multi colaboratori. Pe de alta parte , aceasta zodie muncitoare va fi la mare cautare in cursul lunii noiembrie, ba chiar ar putea primi o oferta de a lucra la un nou proiect, care l-ar putea ajuta in ascensiunea profesionala. Aceasta perioada va fi, de asemenea, propice pentru noi investitii. Incepand cu 10 noiembrie, acest semn de Pamant isi va putea deschide inima  spre iubire. O asteapta o poveste pasionala, favorizata de Venus in Scorpion.

Autor