Eclipsa de Soare din 25 octombrie aduce un flux masiv de energie: cum va afecta fiecare semn zodiacal?

Eclipsele de soare sunt printre cele mai spectaculoase evenimente din natura. Iar cea din 25 octombrie nu va trece neobservata. Va avea un impact asupra semnului tau astrologic.

Efectele eclipsei de soare din 25 octombrie asupra zodiei tale

Imediat dupa inceperea sezonului Scorpion, pe 24 octombrie, va avea loc o eclipsa partiala de soare in semnul enigmatic si misterios al Scorpionului. Acest eveniment ne cufunda in profunzimea emotiilor noastre si ne incurajeaza sa ne conectam cu lucrurile ingropate in noi insine. In astrologie, aceasta miscare astrala provoaca noi inceputuri bruste sau anunta vesti neasteptate. Cu toate acestea, cu energia nemarginita si plina de viata a Scorpionului, asteptati-va sa va atingeti simturile intuitive si sa descoperiti dorintele retinute. Sa aruncam o privire mai atenta la ce inseamna acest lucru pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec

Aceasta eclipsa de soare va fi ca o noapte intunecata pentru tine, Berbec. Vor aparea probleme in relatia ta. In ceea ce priveste munca, veti avea si cateva probleme de gestionat. Si asta nu este tot, ar putea exista unele esecuri in gestionarea cheltuielilor zilnice.

Taur

Pregateste-te pentru tulburari grave in relatiile tale intime. S-ar putea sa te apropii brusc de cineva intr-un mod semnificativ sau sa te angajezi mai intens fata de un partener. Noi oportunitati puternice pe partea relationala, asa ca asteptati-va sa faceti conexiuni si sa cunoasteti oameni.

 Gemeni

Responsabilitatile zilnice se schimba, Gemeni, asa ca rearanjeaza-ti programul. Eclipsa din 25 octombrie te va determina sa faci un bilant al nevoilor tale zilnice pentru a stabili o noua lista de lucruri de facut pentru a pune totul in ordine. Si desi pare nelinistitor la momentul respectiv, este ceea ce ai nevoie cel mai mult. Gandeste-te la asta!

Rac

O noua poveste de dragoste te-ar putea maturiza  brusc. Acum este momentul sa-ti urmezi inima si sa-ti lasi entuziasmul sa te duca acolo unde meriti sa fii. Inspiratia va reaparea, chiar daca vine intr-o forma noua.

Leu

Aceasta perioada va va beneficia din punct de vedere profesional. Iti va face placere sa calatoresti cu familia sau prietenii. Anturajul tau te va sprijini in chestiuni financiare. Daca planuiai sa faci investitii imobiliare, acum este mai mult ca oricand momentul sa faci un pas inainte.

Fecioara

Conversatiile obisnuite sau interactiunile neimportante ar putea avea implicatii majore , in dragoste, bani si starea ta de spirit generala . Noi oportunitati pot aparea in calea ta, asa ca nu trece cu vederea detaliile, oricat de mici ar fi.

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, joi, 29 octombrie 2020. Euro este in continua crestere

Balanta

Ca nativ in Balanta, sezonul Eclipsei  este aici pentru a va ajuta sa faceti un bilant al situatiei dvs. financiare. Aceasta lunatie va dezgropa toate blocajele pe care le-ati avut in ceea ce priveste veniturile, stima de sine si valoarea adaugata pe care o puteti aduce, asa ca pregateste-te sa sapi adanc si sa scapi de  vechile obiceiuri.

Scorpionul

Aceasta eclipsa de soare vine in semnul tau si este momentul perfect pentru a-ti reinnoi viata.   Aceasta transformare frenetica este exact ceea ce sunteti pe cale sa experimentati. Luna Noua te va conduce sa renunti la vechile obiceiuri si sa pasesti prin noi usi, intr-un viitor incert, dar interesant.

Sagetator

In timpul eclipsei de Soare iti vei putea realiza visele. Din punct de vedere financiar si investitional, totul merge minunat. Familia ta, partenerul tau si prietenii tai vor fi alaturi de tine si iti vor oferi puterea de care ai nevoie pentru a ajunge acolo.

Citeste si articolul :   Cele mai iubitoare 5 semne zodiacale

Capricornul

Semnul tau este asociat cu insasi intruchiparea muncii grele si totul este bine din partea aceea, nu-ti face griji. Cu toate acestea, in timpul eclipsei de soare, evitati noile parteneriate de afaceri. La nivel personal, totul va reveni la normal din partea familiei, fii optimist si increzator!

Varsator

Ca nativ din Varsator, cariera ta va fi marcata de o evolutie puternica, iar in aceasta lunatie ar putea aparea oportunitati profesionale interesante. Nu va fie teama sa va adunati curajul pentru a merge inainte si a avea un viitor prosper.

Pesti

Eclipsa de Soare te va invita sa sapi adanc in mintea ta, provocand tot ce credeai ca stii si crezi despre viata. Pe partea de munca si de familie, vor aparea anumite confuzii. Pentru chestiuni de bani, pot exista profituri bruste. Bun venit la noi perspective si idei care va apar in cale.

Publicitate

Publicitate

Autor