Numerologie dupa data nasterii: cum se calculeaza o prognoza personala pentru 2021

Numerologia este un sistem in care numerele au un impact direct asupra destinului unei persoane. In acest articol, vorbim despre decodarea datei nasterii in numerologie si, de asemenea, prezentam o prognoza numerologica precisa pentru 2021. Vrei sa stii ce te asteapta in anul care vine?

Numerologia lui Pitagora dupa data nasterii

Aceasta directie a numerologiei este una dintre cele mai vechi. Potrivit unor surse, se intoarce la epoca Egiptului Antic. Apoi Pitagora a luat cunostintele numerologice ale preotilor egipteni si a derivat din ele un sistem special in care numerologia dupa data nasterii este cuplata cu calculele matematice ale  patratului  lui Pitagora.

Acest sistem ajuta la identificarea obiectivului principal al vietii unei anumite persoane.

Numerologia vietii dupa data nasterii

Data nasterii ofera cele mai importante informatii despre soarta unei persoane. Acest numar descrie caracterul sau si poate numi o trasatura cheie de personalitate.

Publicitate

Pentru a afla mai multe despre tine, trebuie doar sa gasesti numarul corespunzator in tabelul numerologic al destinului dupa data nasterii.

1 – independenta

2 – sociabilitate

3 – prietenie

4 – echilibru mental

5 – susceptibilitate

6 – armonie

7 – experienta

8 – echilibru

9 – rationament

10 – putere

11 – sensibilitate

12 – personalitate versatila

13 – vulnerabilitate

14 – determinare

15 – curaj

16 – dreptate

17 – abilitati

18 – responsabilitate

19 – compasiune

20 – intuitie

21 – simpatie

22 – rezistenta

23 – autonomie

24 – bunatate

25 – modestie

26 – incredere in sine

27 – smerenie

28 – abatere

29 – haos

30 – energie

31 – motivatie

Data nasterii in numerologie

Se crede ca numerele datei nasterii au un sens sacru in viata unei persoane. Daca crezi in magia numerelor, vei fi interesat sa afli ce inseamna data nasterii in numerologie. Exista doua numere cele mai importante:

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, horoscop hawaiian. Leii primesc toate darurile vietii. Previziuni pentru toate zodiile

-numarul caii vietii – reflecta scopul vietii umane la nivel karmic;

-numarul zilei de nastere – arata un mod adecvat de a atinge acest obiectiv.

Numerologie dupa data nasterii pentru 2021

Este foarte usor sa faceti prognoza numerologica personala pentru 2021, pentru aceasta trebuie doar sa adaugati toate numerele care alcatuiesc data nasterii la o singura cifra. De exemplu, daca te-ai nascut pe 28 mai 1992.

Pentru a va calcula numarul, trebuie sa adunati  cifrele datei si anului nasterii pentru a obtine un numar dintr-o singura cifra.

2+8+0+5+1+9+9+2=36

3+6=9

In consecinta, cautam o prognoza numerologica dupa data nasterii pentru 2021 pentru persoanele cu numarul 9.

Si oferim o „diagrama de viata” numerologica dupa data nasterii pentru fiecare dintre numere.

Numarul 1

Unul simbolizeaza incapatanarea. Persoanele a caror data de nastere insumeaza acest numar vor prezenta o forta de vointa neinduplecata in 2021, ceea ce ii va ajuta sa urce pe scara carierei. Cu toate acestea, din pacate, acestia se vor confrunta cu conflicte cu cei dragi.

Numarul 2

„Doi” asteapta un an de succes. Ei vor experimenta o emotie si o inspiratie fara precedent, ceea ce este deosebit de benefic pentru oamenii creativi. Unele dintre ele pot deveni chiar celebre. In acelasi timp, succesul nu va trece neobservat de persoanele invidioase si poate chiar sa apara in mediul tau imediat. Incercati sa dezvoltati abilitatile diplomatiei pentru a nu va certa cu toata lumea . Sprijinul emotional va oferi partenerului dvs. un sentiment important de apropiere si securitate.

Numarul 3

In 2021, cei al caror numar numerologic pana la data nasterii era 3 ar trebui sa faca din realizarea potentialului personal o prioritate. Acest lucru va va ajuta sa reusiti in afacerea care va pasioneaza. Principalul lucru este sa nu fii prea increzator si sa nu mergi in aventuri riscante. „Trei” singur isi vor intalni in sfarsit partenerul.

Citeste si articolul :   Mercur va retrograda de trei ori in 2021: iata cand si la ce sa ne asteptam

Numarul 4

Anul nu va fi usor pentru „patru”. Vor avea un program de lucru incarcat si multe sarcini urgente, cu toate acestea, perseverenta ii va ajuta sa depaseasca totul.

Previziunea numerologica in functie de data nasterii pentru 2021 recomanda ca acesti oameni sa isi calculeze puterea pentru a nu ceda  chiar la inceputul anului. Este deosebit de dificil pentru oamenii conservatori, deoarece acestia trebuie sa caute noi modalitati de a rezolva problemele. Numerologia dragostei in functie de data nasterii avertizeaza: poti fi surprins de pretentiile si gelozia unui partener – ai grija sa nu-ti lasi emotiile sa iasa!

Numarul 5

Vor fi lacomi de cunoastere, mereu optimisti. Vor inflori, atat personal, cat si financiar. In munca ta, nu ezita sa cauti sprijin de la colegi – spiritul de echipa te va ajuta sa obtii un succes si mai mare. In 2021, numarul 5 nu ar trebui sa renunte la calatoriile de afaceri care isi vor consolida pozitiile de conducere .Horoscopul amoros al numerologiei vietii dupa data nasterii este, de asemenea, favorabil. Va trece sub semnul romantismului.

Numarul 6

In 2021, cei a caror numerologie a destinului este asociata cu un numar de nastere de 6 vor putea in sfarsit sa respire dupa o munca grea. In acelasi timp, recompensa pentru munca dvs. nu se va limita la o odihna binemeritata, veti gasi, de asemenea, o imbunatatire a situatiei dvs. financiare. Programul dvs. de viata in functie de numerologie dupa data nasterii va fi completat cu un nou hobby, un hobby care nu numai ca va va incanta, dar va aduce si niste bani.

Numarul 7

In 2021, cu siguranta nu veti sta pe loc. Pe drumul urmator, este important sa crezi in tine si, acolo unde este necesar, sa exerciti intelepciune si echilibru. In orice eforturi, „cei sapte” vor fi insotiti de un noroc nespus, dar nu ar trebui sa va bazati doar pe el – impreuna cu eforturile voastre, vor exista si mai multe victorii.

Citeste si articolul :   Cinci tipuri de partener de evitat

Previziunea numerologica in functie de data nasterii pentru 2021 sugereaza ca este timpul sa luati acele proiecte la care va ganditi de mult timp, dar nu ati indraznit sa le implementati. Si ce spune numerologia iubirii dupa data nasterii? Din pacate, „sapte” singuri in 2021 este putin probabil sa poata incepe o relatie.

Numarul 8

Numarul 8 ar trebui sa dedice o perioada semnificativa a anului dezvoltarii de sine. Acestia vor putea sa completeze in mod adecvat toate cazurile incepute in 2020 si sa rezolve problemele care i-au ingrijorat. Numerologia vietii in functie de data nasterii sustine aceste persoane si le ofera sansa de a-si realiza visul cel mai pretuit – nu ratati aceasta ocazie in 2021! Darurile destinului vor fi primite de catre  numarul 8, care sunt implicati in investitii. Veniturile dvs. vor creste, dar aveti grija la imprumutarea banilor – exista o mare probabilitate ca datoria sa nu va fie returnata.

Numarul 9

Va amintiti exemplul nostru cu numarul noua? Deci, „noua” in 2021 vor avea dificultati. Pentru a se proteja de probleme, acesti oameni trebuie sa invete sa se fereasca de actiuni impulsive. Daca poti face fata impulsurilor tale pentru aventuri si sa inveti sa analizezi si sa prezici, atunci totul iti va iesi bine. Prognoza numerologica pana la data nasterii pentru 2021 nu recomanda efectuarea de achizitii costisitoare, de exemplu, in imobiliare.

Publicitate

Publicitate

Autor