Luna Plina din 10 septembrie aduce un uragan de prosperitate pentru aceste semne zodiacale

Pe 10 septembrie va fi Luna Plina in zodia Pestilor. Aceasta faza lunara va fi o binefacere pentru nativii din 3 semne zodiacale. Ii asteapta o perioada de succes.

Pe 10 septembrie va avea loc o Luna Plina in semnul Pestilor. Aceasta Luna Plina se numeste in mod traditional Luna Recoltei si, pe buna dreptate, luna septembrie marcheaza sfarsitul recoltarii cerealelor ajunse la maturitate. Aceasta faza lunara plasata sub semnul creativ si visator al zodiacului, va incuraja semnele zodiacului sa fie mai deschise la minte. Pestii sunt un semn de apa condus de Neptun, o planeta favorabila ideilor creative si ingenioase. Energia acestei planete favorizeaza si aspectul relational, in perioada 10 septembrie. Mai mult decat atat, Luna Plina este momentul perfect pentru a ne imbunatati relatiile, dar si pentru a reusi in proiectele noastre si a atrage abundenta. Aceste 3 semne zodiacale vor fi afectate pozitiv de Luna Plina.

Publicitate

 Gemeni

Luna Plina din 10 septembrie va lumina viata profesionala a Gemenilor. Energia Pestilor ii va permite sa fie creativ si sa vina cu idei originale care ii vor face pe toti sa fie de acord cu el. Acest semn ambitios si perseverent din fire va putea avansa fara probleme  in proiectele sale. Va avea chiar sansa de a accesa o functie de responsabilitate, in cadrul conducerii in sine. Acest lucru ii va permite nu numai sa-si dezvolte cariera, ci si sa-si imbunatateasca finantele si sa obtina un venit semnificativ. Mai mult, condusi de Mercur, planeta afacerilor si comunicarii, Gemenii reprezinta  o zodie muncitoare, care are simtul afacerilor. Inzestrata cu spirit de aventura, acestei zodii de Aer ii place sa se autodepaseasca si sa isi stabileasca obiective pe care reuseste sa le atinga in majoritatea cazurilor, gratie fortei sale sufletesti.

Fecioara

Fecioara va fi favorizata in timpul Lunii Pline din 10 septembrie, mai ales ca este anotimpul acestei zodii de Pamant. Luna Plina favorizeaza parteneriatele. Intr-adevar, Fecioara va putea sa faca contacte interesante si sa obtina  parteneriate interesante . Nativul acestei zodii va putea, de asemenea, sa culeaga roadele eforturilor sale. Acest semn meticulos si perceptiv va putea beneficia de proiectele la care a lucrat in ultima vreme. Mai mult decat atat, Luna Plina este adesea ocazia de a culege ceea ce am semanat deja in ultima Luna Noua.

Pesti

In timpul Lunii Pline din 10 septembrie, Pestii vor straluci puternic. Isi va lumina prima casa care priveste identitatea si imaginea sociala. Nativul acestei zodii, care este de obicei rezervat si timid, va putea sa iasa din zona sa de confort si sa se distinga. Aceasta faza lunara va fi o oportunitate pentru acest semn de apa de a-si revizui obiectivele si de a se concentra asupra evolutiei sale. Intrucat Luna Plina este intotdeauna o perioada de schimbare si implinire, Pestii trebuie sa se pregateasca pentru o schimbare majora in viata lor. Mai mult, acest semn creativ si ingenios ar putea genera profituri semnificative care vor da un impuls situatiei sale financiare.

Autor