Horoscop zilnic, 12 septembrie 2022. Ziua marilor realizari

Acesta este timpul victoriilor si al realizarilor, cea mai puternica zi lunara din punct de vedere energetic. Este important sa ducem toate angajamentele la indeplinire.

Berbec

Daca ai renunta de fiecare data cand partenerii refuza sa coopereze si lucrurile merg bine, nu ai obtine nimic, Berbec. Asadar, respira adanc, aduna-ti resursele si pregateste-te sa mergi mai departe spre obiectivul tau. Si doar inainte. Esti aproape de destinatie, pentru a realiza un vis mare. Rezultatul va fi in favoarea ta, indiferent de situatie. Mai indraznet! Sfat: Dincolo de nori este un curcubeu. Crede in ce este mai bun si mergi inainte

Taur

Publicitate

Este usor sa spui „aceasta nu este problema mea” si sa te ocupi de treaba ta. Dar amanarea unei decizii sau incercarea de a o evita nu va face decat sa dubleze dificultatea. Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa deslusesti aceasta incurcatura, asa ca e mai bine sa nu agravezi totul acum. Ceea ce este cu adevarat necesar este sa incepem un dialog. Doar o dorinta sincera si dorinta de a discuta problemele vor ajuta la indepartarea poverii din suflet. Sfat: Fa-ti timp pentru a avea o conversatie deschisa si sincera.

Gemeni

Gemeni, nu doar supravietuiti, ci si prosperati! Doar cu o astfel de atitudine trebuie sa actioneze in circumstantele actuale, altfel vor castiga. Atata timp cat lucrezi constant, nimic si nimeni nu va putea bloca calea catre cel mai inalt obiectiv. Este timpul sa tintesti spre stele fara sa te multumesti cu mai putin sau sa faci compromisuri. Chiar daca toata lumea din mediul tau spune: „Renunta la asta, da-i drumul, nu poti face asta”. Pur si simplu nu-ti cunosc puterea. Arata-o in toata gloria ei. Sfat: Stii de ce esti capabil, deci mergi inainte!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 martie 2023. Racul are parte de un nou inceput

Rac

Ai incercat si ai fost dezamagit, te-ai luptat din toate puterile, dar ai pierdut – se intampla tuturor. Dar Universul ii inzestreaza cu generozitate pe cei mai persistenti. Acum poti vedea clar ca toate necazurile au facut parte dintr-un proces mai amplu care te-a ajutat sa devii cea mai buna versiune a ta. Este timpul sa treci la un nou nivel de dezvoltare, iar stelele te vor ajuta. Ramane doar sa profitam de ofertele lor avantajoase. Sfat: Exista oportunitati la care nu ai visat niciodata, nu rata sansa!

Leu

Stelele va invata astazi o lectie despre impermanenta. Totul se termina, atat de bine, cat si de rau. Sa stii ca tot ceea ce treci acum este scoala. Cunostintele dobandite in ea te vor face in cele din urma rezistente la gloante. Nimic si nimeni nu te va opri, doar fa-ti timp. Si nu cere imposibilul de la lume – totul are timpul sau. Sfat: Ai rabdare – te vei imbunatati cu timpul.

Fecioara

Te afli intr-un punct in care viata veche isi slabeste stransoarea, iar cea noua isi incepe trezirea. In aceasta etapa dificila de incertitudine, analizeaza lectiile trecutului si transforma-ti cunostintele in intelepciune. In acelasi timp, revizuiti-va planurile, ajustati-va daca este necesar. Iti creezi propriul destin, nimeni altcineva nu va decide pentru tine care va fi. Sfat: Nu-ti lasa soarta la voia intamplarii, ia-ti propriile decizii.

Balanta

Situatia te face sa te simti ca un introvertit. Nu te mai intereseaza sa inoti impotriva curentului, vrei pace, nu exista dorinta de a lupta. Acest lucru nu este rau, nu lasati starea observatorului in aceasta etapa sa va deranjeze. Gasiti echilibrul si armonia in detasare, nu solicitati si nu insistati. Nu ar trebui sa zaboviti in imponderabilitate mult timp, mai tarziu va trebui sa luati decizii si sa actionati. Dar aveti nevoie de un moment de pace – pentru a va reuni, a desemna un plan si a incepe sa-l implementati. Sfat: Faceti pace cu prezentul, cautati armonia.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 octombrie 2021. Sagetatorul poate avea o zi grea

Scorpion

Miracolele nu se intampla de la sine, ele trebuie sa fie chemate de iubire la viata. Acum multi reprezentanti ai acestei zodii se simt epuizati si enervati si viseaza doar la o perna moale si la zile din seria lor preferata fara pauza. Dar timpul nu este potrivit. Daca te poti ridica din pat si te poti face sa faci primul pas, cu siguranta vei simti din nou gustul vietii. Distrati-va, munciti din greu, faceti greseli, incercati din nou. Si incepe azi! Sfat: Invarte-te in vartejul vietii, nu amana nimic pentru ziua de maine.

Sagetator

Ati avut de-a face cu mai multe lectii karmice decat puteti numara. Uneori este dificil sa faci un pas in sensul cel mai direct – un simplu pas fizic. Dar acesta nu este un motiv pentru a te urca in pestera ta intunecata si a intrerupe contactul cu lumea. Renunta la regrete si tristete, treci peste esecuri si trateaza-le ca pe cea mai valoroasa experienta. Mai tarziu, vei privi inapoi si vei binecuvanta toate incercarile pe care le-ai trecut. Sfat: Totul se intampla cu un motiv. Experienta grea va fi utila in viitor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 noiembrie 2023. Vesti bune pentru patru zodii

Capricorn

Nu vrei sa vezi pe nimeni. Nu este ca nu-ti plac oamenii, ci doar ca nu vrei sa fii in preajma lor chiar acum. Respecta-ti nevoia de singuratate, rasfata-te in momente de pace si liniste, inchide-ti telefonul. Poti. Meditatia, ca orice altceva, necesita practica, nu exista o modalitate corecta sau gresita de a medita. Nu de fiecare data cand esti singur cu tine insuti vei primi viziuni grozave sau vei auzi vocile ingerilor tai. Ai rabdare, multe iti vor fi dezvaluite cu timpul si practica.

Varsator

Nu esti singur, in ciuda a ceea ce realitatea ta fizica te face sa crezi contrariul. Stramosii si mentorii tai spirituali sunt in apropiere, au grija de tine si iti dau putere pentru noi realizari. Lasa-i sa aiba grija de tine chiar acum. Nu te forta sa faci lucruri care nu-ti plac.

Pesti

In timp ce o parte din tine inca se tine de trecut, la fel si o alta parte din tine care crede in posibilitatea unui viitor mai bun. Fa-ti un moment pentru a-ti aranja propriile ganduri si scapa de bagajele pe care le iei cu tine de mult timp. Lucrul pe tine insuti da intotdeauna roade, Pesti. Scapa de frica de esec, de neincrederea excesiva, nu totul se termina rau. Trebuie doar sa-i oferi o sansa destinului tau. Sfat: scapa de bagajele trecutului.

Publicitate

Publicitate

Autor