Horoscop zilnic, 11 ianuarie 2023. Faceti alegerile de care v-ati ferit pana acum

Ai grija cu banii: tot ceea ce este cheltuit, investit sau imprumutat nu se va intoarce cel mai probabil la tine. Hraneste-ti puterea interioara cu practici de meditatie si de auto-imbunatatire, protejeaza-ti sufletul de ispitele daunatoare. Evenimentele vor depinde nu de calea pe care o alegeti– o atitudine pozitiva si increderea sunt mai importante ca niciodata.

Berbec

Adevarul este atat de simplu, Berbec: viata este menita sa fie traita. Ea este menita sa fie onorata, admirata, vazuta ca o mare sarbatoare! Asadar, reconsiderati-va parerile despre viata de zi cu zi, controlati-va gandurile, nu lasati intunericul disperarii sa le capteze. Este o munca grea, dar o poti face. Nu este nevoie sa supraanalizati fiecare lucru mic, fiecare cuvant pe care il spuneti. Momentul prezent este magia, iar momentul prezent este una dintre un miliard de oportunitati de a fi fericit. Sfat: Amintiti-va ca viata este o sarbatoare! Este timpul sa sarbatorim!

Taur

Publicitate

Daca simti ca cineva isi asuma meritul pentru munca ta, se bucura de gloria ta sau se arata in fata superiorilor in incercarea de a te slabi, probabil ca ai dreptate. Nu te indoi de ce iti spune instinctul tau. In acelasi timp, nu lasa toxicitatea altcuiva sa te distruga. Oamenii la putere, daca sunt demni, profesionisti si intelepti, vor putea intotdeauna sa distinga adevarul de un fals. Nu vei ramane fara recompensa. Cand vine vorba de chestiuni ale inimii, aveti grija, exista un risc mare de a face greseli anterioare. Sfat: asculta-ti inima si fereste-te de grebla veche.

Gemeni

Universul de pe aceasta luna plina iti aminteste sa arati putin mai multa dragoste, sa fii bland cu tine insuti, sa-ti amintesti ca perfectiunea este o iluzie si iti este permis sa faci cateva greseli. Ea suna sa sara din nou in fluxul vietii si sa joace – ca niciodata inainte. Este timpul sa inlocuiti cuvantul „serios” cu cuvantul „sincer” si sa faceti tot posibilul, in ciuda interdictiilor interne. Ai puterea pentru victorii incredibile, doar elibereaza-le! Sfat: Esti mai curajos decat crezi, jos cu o modestia inutila!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 septembrie 2021. Leul are parte de noi realizari

Rac

Luna Plina din zodia ta trezeste creativitatea! Va priviti creatiile cu un sentiment de uimire. Esti intoxicat cu ideea de a impartasi asta cu oamenii din cercul tau interior, cei mai dragi si valorosi. Iata insa treaba: nu toata lumea va rezona cu conceptele tale de ultima ora, si asta e in regula. Majoritatea geniilor au fost intelese gresit de generatia lor, amintiti-va asta. Dar nu schimba cursul ales din cauza opiniilor din exterior, daca in interior esti increzator in tine. Sfat: Deveniti cea mai buna versiune a voastra, dezlantuindu-va creativitatea!

Leu

Luna plina aduce cu ea medicamentul sperantei. Stiti ca sunteti intr-o pozitie buna pentru a continua sa prosperati. Asadar, raspandeste-ti lumina in toate directiile pe care le ofera soarta! Aceste cai – personale, profesionale, creative – nu sunt intamplatoare, Universul insusi te ghideaza. Sa stii ca acest camp magnetic pe care l-ai creat in jurul tau va aduce oportunitati pe masura ce sufletul tau creste. Unii dintre voi s-ar putea sa se gandeasca deja la o oferta atragatoare si promitatoare. Daca asta trezeste cantecul sufletului tau, raspunde „Da!”. Sfat: Nu-ti fie teama sa simti ca totul este „prea bun” – meriti asta.

Fecioara

Este momentul sa-ti pui inima in palma si sa arati lumii intregi, sa-ti exprimi sentimentele la maximum. Crede-ma, fiind capabil sa te arati cat mai deplin posibil, vei deschide un portal pentru o intimitate mai profunda. Este exact ceea ce are nevoie relatia ta in acest moment. Stelele iti amintesc ca tu esti creatorul realitatii tale. Alegerile pe care le faci determina cursul intregii tale vieti. Si daca simti ca ai depasit ceva, da-ti permisiunea sa mergi mai departe. Sfat: Nu-ti ascunde sentimentele si pe tine insuti in spatele unei masti a indiferentei.

Balanta

Sapa adanc, Balanta. Sapa in numeroasele straturi ale personalitatii tale, curata indoielile sufletului, gaseste bolile ascunse ale corpului. Examineaza-te amanuntit si corecteaza tot ceea ce te impiedica sa obtii succesul si sa traiesti o viata fara griji (cel putin sa nu complici realitatea cu conflicte interne). Gasiti comoara ascunsa adanc in interior. Gasiti-va ascuns sub straturi de povesti care vi s-au spus si povesti pe care vi le-ati spus. Esti intr-o calatorie, Balanta, iar aceasta calatorie te va duce acasa. Pentru tine. Sfat: Stabileste personalitatea ta si care sunt asteptarile celorlalti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 aprilie 2024. Incepe o noua etapa in viata Taurului

Scorpion

A fi ocupat de dragul de a fi ocupat si de a lucra 24 de ore pe zi fara pauza – asta vrei? Nu ai impresia ca pierzi timpul cu lucruri inutile, desi te invarti ca o veverita intr-o roata? Lucreaza inteligent, nu greu, aminteste-ti ritualurile de auto-ingrijire, ai grija de sistemul tau nervos, dormi 8 ore, nu trei! Petrece timp in natura, prinde razele soarelui dimineata, mediteaza, mananca gustos si sanatos, antreneaza mintea si cauta relatii sanatoase. Merita sa fii necrutator doar in cautarea bucuriei pure. Sfat: prioritizeaza si urmareste fara incetare ceea ce te face fericit.

Sagetator

Poti avea orice iti doresti daca iti pui inima si mintea in asta! Universul va reaminteste sa schimbati convingerile interioare care va impiedica sa va realizati puterea si potentialul. Acesta este un memento pentru a renunta la asteptarile inalte si dorinta de a se conforma opiniilor celor din afara, in timp ce va reangajati pentru obiectivele si visele tale. Este posibil sa nu ajungeti imediat la destinatia dorita si este in regula. Singurul lucru care conteaza este ca esti gata sa faci un pas si apoi altul. Sfat: Nu conteaza de cate ori esuezi. Ridica-te si actioneaza!

Capricorn

Nu esti conceput sa te supui, sa traiesti depasit, transmis de generatiile anterioare. Ai venit in aceasta lume pentru a fi tu insuti, cea mai stralucitoare si mai indrazneata versiune a ta, pentru a explora lungimea si latimea creativitatii tale si pentru a contesta insasi ideea de „normalitate”. Amintiti-va, puteti schimba perceptia celorlalti. Deci, de ce sa incerci sa te ridici la nivelul asteptarilor strainilor? Ceea ce poti face cu adevarat este sa lasi deoparte judecatile subiective ale altora si sa te accepti pe tine insuti. „Creativitatea este cea mai mare rebeliune existenta. Poti fi creativ doar daca esti un individ, nu poti crea in timp ce ramai parte din psihologia multimii .” – Osho Sfat: elibereaza-te de conventii si traieste-ti inspiratia.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 iunie 2023. Pestii isi vor atinge obiectivele

Varsator

Daca scripturile transmise de stramosii tai nu functioneaza, atunci nu ti-au fost destinate. Nu esti obligat sa repeti destinele altora, esti liber sa mergi pe drumul tau si sa aduci propria ta contributie la istorie. Poate ca a venit momentul pentru noi scenarii in familia ta si vei deveni creatorul ei, descoperitorul. Schimba cursul evenimentelor, Varsator, schimba-ti realitatea si intreaga lume. Incepeti revolutia pe care va cheama puterile superioare in acest moment. In munca ta, nu te uita inapoi si nu purta pe umerii tai povara asteptarilor altora. Uratorii vor ura pentru ca este treaba lor! Sfat: E timpul sa-ti aduci contributia la istorie, ai asteptat asta de mult timp.

Pesti

Poate suntem dependenti de suferinta noastra? Altfel, de ce repetam din cand in cand cat ne doare in interior? Acesta este partial un efect secundar al empatiei crescute, al capacitatii de a-si simti profund atat propria persoana, cat si pe ceilalti. Dar a trai bine este o decizie. Ceva de gandit despre aceasta luna plina. Astazi, stelele va ghideaza spre schimbare, cerandu-va sa inlocuiti modelele de gandire negative cu unele pozitive. Da, si inca ceva! Nu mai astepta ca oamenii sa se schimbe. Daca nu esti tratat ca o prioritate, ci ca o optiune, asa va fi intotdeauna.  Sfat: Realizeaza-ti valoarea si actioneaza in consecinta.

Publicitate

Publicitate

Autor