La ce temperatura ar trebui sa spalati adidasii fara a-i deteriora? Uriasa greseala pe care o fac multi oameni

Ce program al masinii de spalat rufe  trebuie sa  folosim pentru a spala adidasi?

Programul „Lenjerie” sau „Delicate” este ideal: acest program foloseste temperaturi mai scazute si timpi de spalare mai scurti pentru a proteja articolele fragile.

La ce temperatura ar trebui sa spalam adidasii?

Masina de spalat este unul dintre cele mai utile aparate de uz casnic din casa. Ne permite mai ales sa economisim timp in intretinerea hainelor .

Datorita masinii de spalat, ne putem ocupa de alte treburi casnice  in timp ce rufele, incaltamintea   sunt spalate. Cu toate acestea, se fac multe greseli in ceea ce priveste programul pe care il alegem, si culorile sau tesaturile pe care le pune in masina .

Exista multe tipuri de adidasi care pot fi spalati in masina de spalat, dar nu toti adidasii raman in stare buna dupa spalare. Prin urmare, este important sa cunoasteti exact pasii   pentru a va mentine pantofii in stare buna, in special cei din tesatura de origine animala.

Retineti, de asemenea, adidasii si pantofii din materiale delicate trebuie curatati manual.

Pantofii sport, pe de alta parte, sunt fabricati in principal din materiale textile care nu se deterioreaza in masina de spalat. Cu toate acestea, apa trebuie sa fie intotdeauna la 30 de grade Celsius sau mai mica. Astfel puteti pastra culorile intacte.

Va puteti spala adidasii albi in masina de spalat, dar exista cateva masuri de precautie pe care ar trebui sa le luati pentru a evita deteriorarea acestora. Iata cativa pasi de urmat:

Scoateti toate sireturile.Pune-ti incaltamintea  in fete de perna sau pungi de panza pentru a le proteja in timpul spalarii.

Utilizati o cantitate mica de detergent de rufe bland si apa rece sau calduta pentru a va spala adidasii.

Daca adidasii tai sunt foarte murdari sau patati, poti folosi putin bicarbonat de sodiu in ciclul de spalare pentru a ajuta la indepartarea petelor.

Utilizati un ciclu de spalare bland si lasati pantofii sa se usuce la aer. Nu ii  puneti in uscator, deoarece acest lucru poate deteriora materialele si culorile.

Citeste si articolul :   Sfaturile bunicii Vanga pentru a avea o sanatate excelenta, tinerete si longevitate

Este important sa urmati acesti pasi pentru a evita deteriorarea adidasilor si pentru a ii  face mai putin confortabil de purtat. Daca aveti indoieli, este mai bine sa ii  spalati manual sau sa ii  duceti la un profesionist pentru a va asigura ca nu ii deteriorati.

Publicitate

Publicitate

Autor