Horoscop zilnic, 12 ianuarie 2023. Taurul scoate la iveala o noua versiune a sa

Aceasta zi va fi destul de armonioasa, dar activitatea si fuziunea vor incepe sa scada. Cu toate acestea, daca in aceasta perioada puteti acumula putina energie si o indreptati in directia corecta, atunci tocmai astfel de fapte si angajamente promit sa dea roade. Multi vor fi atrasi de comunicare si divertisment. Din acest motiv, ar trebui sa fii atent cu finantele si promisiunile.

Berbec

Totul pare perfect pe hartie, dar nu poti sa nu simti ca ceva nu este in regula. Aproape sigur ca astepti o defectiune, un fel de situatie care sa dezvaluie nu numai secretele altora, ci si sa te dezvaluie dintr-o latura noua. Pentru unii dintre voi, aceasta revelatie va fi probabil mai mult privata decat publica. Dar asta nu usureaza: multi vor trebui sa-si invete partea intunecata a personalitatii si – recunoasteti – aceasta descoperire nu va fi placuta. Orice s-ar intampla in acest moment, sa stii ca esti gata sa transformi intunericul in lumina. Un mic indiciu: multe probleme vor fi rezolvate prin iubire. Sfat: esti gata sa dezvalui latura ascunsa a personalitatii tale.

Taur

Publicitate

In aceasta zi, ar trebui sa renunti la caracterul practic obisnuit si sa arati tuturor fete noi ale personalitatii tale. Uita de parerile altora. Straluceste si danseaza daca ai chef. E timpul sa surprinzi. Sfat: este timpul sa arati lumii un nou tu.

Gemeni

Daca simti ca esti constant in urma in fiecare grup, atunci stii ca nu toata lumea crede asa. Sunt oameni care te vad si te apreciaza pentru ceea ce esti. Probabil ca autoritatile ti-au observat de mult aspectele pozitive, iar colegii sunt pe cale sa te cheme la o vacanta comuna, pentru ca sunt innebuniti dupa umorul tau. Pregateste-te sa cunosti membrii familiei tale spirituale. Un moment important, luna plina trecuta a pregatit pentru gemenii singuratici o intalnire cu sufletul lor pereche. Sfat: o luna plina va va aduce dragoste si intimitate.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 iunie 2022. Berbecul este pregatit sa isi implineasca cel mai important vis

Rac

Ciclul principal se incheie, aducandu-ti recompensele pe care le meriti si facand loc pentru scrierea unui nou scenariu. Nu-ti fie frica de necunoscut. Transformandu-ti cunostintele in intelepciune, vei putea triumfa asupra provocarilor care te asteapta. De asemenea, astrele te sfatuiesc sa fii mai aproape de elementul Apa si natura. Sfat: acesta este punctul culminant al vietii tale.

Leu

Ati fost intotdeauna inzestrati, intuitivi, cei care patrund in misterele vietii. Astazi vi se cere sa respectati si sa recunoasteti aceasta parte a voastra. Cunostintele tale mistice te vor ajuta sa depasesti obstacolele pe care ti le-a pregatit soarta. Ai incredere in inima ta ca te va ghida prin aceste vremuri haotice. Sfat: va trebui sa revendicati puterea care a fost data la nastere.

Fecioara

Te-ai inchis intr-o cutie stransa care nu-ti permite sa cresti. Dar cine a spus ca trebuie sa urmezi regulile altcuiva? Cine a spus ca trebuie sa te limitezi? Prima luna plina din 2023 te ajuta sa intelegi ca deja ai ramas fara haine vechi, iar parerile altora nu ar trebui sa-ti afecteze viata. Sfat: Nu mai diminuati lumina interioara.

Balanta

Exista momente in viata noastra cand nimic altceva nu are sens. Ni se pare ca mergem in intuneric, fara sa stim unde suntem condusi. Acestea sunt puncte de cotitura in viata noastra, Balanta, pentru ca semnaleaza cautarea unei noi cai. Pentru a nu merge in intuneric, apeleaza la experienta de viata, apeleaza la povesti din trecut. Aceasta este ceea ce va deveni lumanarea ta. Sfat: Acesta este un punct de cotitura in viata ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 noiembrie 2021. Zi buna pe plan profesional pentru Taur

Scorpion

Va trebui sa gasesti o modalitate de a iesi din cercul nesfarsit, din roata veveritei. La urma urmei, nu esti un rozator domestic care sa sara la nesfarsit in cerc. Fa-ti timp pentru a-ti umple rezervele interioare. Dedica-te activitatilor care te vor ajuta sa te reconectezi cu scopul tau si sa trezesti bucuria din interior. Daca trebuie sa dezamagesti cativa oameni pentru a te arata, e in regula. Pune-ti sanatatea mintala mai presus de orice altceva. Sfat: Fa-ti timp pentru a umple golul din interior.

Sagetator

Nu ai venit pe lumea asta pentru a-ti petrece cea mai mare parte a zilei la birou sau pentru a ramane blocat intr-o masina in ore de trafic. Ai venit aici pentru a experimenta bucuria, beatitudinea si unitatea. Ai venit aici sa dansezi si sa simti spiritul jocului. Este timpul sa renunti la faptul ca trebuie sa muncesti 24 de ore pe zi pentru a te simti demn, pentru a te simti bine. Sfat: E timpul sa dansezi.

Capricorn

Astrele te invita sa te reconectezi cu scopul tau, extinzand definitia a ceea ce inseamna „obiectiv”. Povestea care te asteapta astazi este mai mult despre calatorie decat despre destinatie. Aminteste-ti ca ceea ce trebuie sa faci acum poate sa nu aiba sens pentru tine sau pentru cei din jurul tau. Aveti incredere in acest impuls si pregatiti-va sa faceti un salt urias in viitor. In curand iti vei aminti de aceasta perioada ca un punct de cotitura in viata ta. Sfat: Urmeaza-ti fericirea.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 august 2022. Pestii rezolva problemele financiare

Varsator

Nu toti cei pe care ii intalnim vor fi cu noi pentru totdeauna. Unii oameni vin in viata noastra pentru a ne trezi, pentru a ne invata o lectie sau pentru a ne dezamagi. Nu rezista daca cineva vrea sa te paraseasca, indiferent cat de drag ti-ar fi. Cand faci asta, vei simti mai intai durere. Este natural. Dar dupa un timp, ranile tale se vor transforma in obiecte de valoare. Iar cei care au plecat vor fi inlocuiti foarte curand (nu ai idee cat de curand) cu oameni mai importanti. Viata nu numai ia, ci si daruieste, principalul lucru este sa nu ratezi cadoul ei. Sfat: o persoana foarte importanta va intra in viata ta.

Pesti

Aminteste-ti azi cea mai stupida gluma, cantec ridicol sau prostie din trecut. Si razi. Umorul este ritualul tau pentru astazi, care iti da putere. Astazi esti o gramada de fericire si asta te va ajuta sa invingi raul si intunericul din sufletele omenesti, ura si toate greutatile. Sfat: Razi, te va ajuta astazi.

Publicitate

Publicitate

Autor