Semne zodiacale carora le place sa manance

Toata lumea adora sa manance, mai ales cand masa este plina de nenumarate delicatese.  Dar exista si oameni carora le place sa manance. Si nu conteaza pentru ei ce sa puna pe masa – indiferent daca o felie parfumata de pizza, salata sau tort. Odata ajuns acolo, trebuie sa-l mananci!

Astrologii spun ca poftele noastre pentru mancare sunt influentate de semnul zodiacal sub care ne-am nascut.

Berbec

Reprezentantii elementului de foc Berbec vor sa traiasca fara a se priva de nimic. Le este foarte greu sa reziste mancarii gustoase si nu intotdeauna sanatoase.

Dulciuri, grasimi, fast-food … Berbecul va prefera sa se bucure de moment si apoi sa se gandeasca la cum sa arzi calorii in sala de sport.

Publicitate

Taurul

Taurul este capabil sa se bucure de placerile simple ale vietii, cum ar fi mancarea delicioasa. Pentru el, mancarea este o modalitate de relaxare, dar are si efecte secundare.

Multi reprezentanti ai acestei zodii nu isi pot mentine echilibrul si adesea pot fi gasiti cu bere si chipsuri in fata televizorului.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 octombrie 2023. Trei zodii renasc din propria cenusa si vor avea mare succes

Rac

Pentru reprezentantii acestui semn zodiacal, mancarea este un ritual important care creeaza un sentiment de confort si insoteste comunicarea placuta cu cei dragi.

Cand familia sau prietenii se aduna in jurul mesei, fie ca este vorba de o cina festiva sau de un pranz simplu, Racii se simt extrem de fericiti.

Varsator

Este foarte dificil pentru reprezentantii acestui semn zodiacal sa renunte la micile bucurii ale vietii, inclusiv la mancarurile delicioase. Cu toate acestea, nu este intotdeauna cea mai sanatoasa si cea mai scazuta calorie.

Varsatorului ii place sa se rasfete. In acelasi timp, sportul nu se numara printre activitatile lor preferate, deoarece prefera sa dedice timp activitatilor mai intelectuale.

Pesti

Pestii emotionali si vulnerabili folosesc adesea alimente pentru a face fata stresului.

Incearca sa aiba grija de ei insisi, sunt deseori interesati de o alimentatie adecvata si isi monitorizeaza portiunile, dar nimeni nu este imun la defectiuni datorate emotiilor negative.

Autor