Luna Plina din 9 octombrie aduce vesti proaste pentru aceste semne zodiacale

Este adevarat ca pentru a evita problemele cu banii, trebuie sa-i cheltuiesti cu moderatie. Totusi, lucrurile nu depind intotdeauna de tine. Uneori, stelele si semnul tau iti pot influenta gestionarea bugetului.

Semne zodiacale care ar putea avea probleme cu banii in timpul lunii pline de 9 octombrie

Este oficial, retrogradul lui Mercur s-a incheiat pentru anul acesta. In urma acestei perioade pe cat de frustranta, pe atat de infricosatoare, putem lua  in sfarsit o gura de aer proaspat cu Luna Plina care va fi in zodia Berbecului si anume  este prima dupa echinoctiul de toamna.

Rac

Excesul de incredere va poate face rau. In timpul Lunii Pline in Berbec, este foarte probabil sa pierzi bani din cauza unui proiect care nu se va concretiza . Te vei simti foarte rau, vei fi frustrat si chiar deprimat din cauza acestui esec. Nu varsa lacrimi pentru ca planurile tale au esuat , nu te va ajuta. Lucrurile se vor rezolva mai devreme sau mai tarziu, doar ai rabdare. Dragi nativi ai zodiei Rac, nu faceti nimic in graba. Ganditi-va de doua ori inainte de a actiona si amintiti-va ca datoria poate provoca stres si multe probleme. Stai  calm , lucrurile se vor rezolva in cele din urma.

Leu

Nativii acestui semn de Foc vor dori sa schimbe mai multe lucruri in viata lor, dar nu vor putea face acest lucru. Din cauza lipsei de bani, se vor simti limitati si nu isi vor putea indeplini ambitiile. Totusi, pentru a depasi aceasta perioada , stai departe de oamenii care au obiceiuri  bune . Nu te baza prea mult pe banii pe care ii ai in rezerva si ia singur toate deciziile. Indrumarea si sfatul de la o persoana bine informata sau in varsta va vor fi de mare ajutor. Aceasta Luna Plina in Berbec va fi sinonima cu dificultati, cu siguranta vei fi suparat si foarte dezamagit, dar nu uita ca trebuie sa ai incredere in tine. Nu va lasati doborati , si aratati  ca perseverenta este aceea care  va va permite sa va puneti  pe picioare.

Taur

Oboseala si stresul pot perturba rutina acestor nativi ai zodiei de Pamant, iar atunci cand la asta se adauga probleme financiare, lucrurile merg foarte prost si  tind sa se transforme foarte repede intr-un cosmar. Fii atent, daca planuiesti sa intreprinzi ceva nou, ai rabdare, nimic nu poate reusi fara sa-i fi dedicat timp si mult efort. Daca esti in cautarea unor vesti bune, nu te astepta  prea mult in aceasta Luna Plina in Berbec, pentru ca risti sa pierzi multi bani si iti va fi greu sa sa iti revi  si sa mergi mai departe spre obiectivele tale. Cu toate acestea, incercati sa va mentineti moralul ridicat in acest timp si faceti tot posibilul pentru a gasi solutii la problemele dvs. cu  banii.

Publicitate

Publicitate

Autor