Horoscop zilnic, 13 august 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

BERBEC

Acum este momentul sa remediati probleme tehnice minore. Este mai bine sa petreci ziua activ. Energia dvs. este in crestere astazi, dar este mai bine sa o canalizati intr-un mod pasnic. Temperamentul fierbinte al Berbecului trebuie tinut sub control. Acest sfat va fi relevant in special pentru cei nascuti in aprilie. Nu trebuie sa va relaxati si sa va pierdeti vigilenta, mai ales dimineata.

TAUR

Colaborarea aduce oamenii intr-un mediu mai strans. Colegii vor incepe sa te aprecieze si sa te respecte pentru competenta ta. Dar cel mai bun lucru pentru Taur astazi este sa aiba grija de sanatatea lor: sa mearga la o plimbare, sa faca sport si sa manance sanatos. Toate metodele sunt bune pentru tonifierea sistemului nervos. Ziua promite ca va avea succes.

Publicitate

GEMENI

Principalul lucru astazi este autocontrolul. Sfaturile primite de la ceilalti vor fi puse in practica astaz, dar Gemenii ar trebui sa aleaga, concentrandu-se pe propriile lor sentimente. Furia este o stare care te slabeste, iar incapatanarea nu complica decat situatia. Incercati sa evitati orice conflict azi. Luati in considerare un plan de actiune, respectati-l si mergeti spre recunoastere.

RAC

Fii atent la nemultumirea partenerului tau. Poate ca tu esti cel care il irita. Racilor li se recomanda sa asculte sentimentele partenerului si sa le respecte nevoile. O situatie de conflict poate fi rezolvata doar in mod pasnic. Arata retinere si rationalitate. Timpul de astazi va fi aliatul tau. In activitatea dvs., ar trebui sa va concentrati asupra celor mai importante puncte cheie. Si lucrurile marunte pot fi slefuite intotdeauna mai tarziu.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 14 octombrie 2022. Gemenii trebuie sa accepte provocarile

LEU

Lei azi vor avea parte de o stare deprimanta, li se pare ca nu fac ceea ce trebuie, ca nu ii rasplateste nimeni si ca nu sunt apreciati indeajuns. Incercati sa ridicati capul, priviti imprejurimile. Cu siguranta exista oameni care va pot sustine. A visa si a fi lenes nu este o optiune. Anxietatea nu poate fi eliminata cu usurinta. Ai grija de casa ta, viziteaza-ti parintii, fa orice te tine ocupat. Dezvolta-te.

FECIOARA

Norocul este o pasare capricioasa. Nu pierde sansa data de soarta, deschide-ti sentimentele, spune-ne despre planurile tale. Este important ca Fecioara sa foloseasca aceasta zi pentru a apropia evenimentele dorite. Trebuie sa lupti pentru fericire. Trebuie sa va faceti vazut. Acorda atentie partenerului tau si dezvolta relatii stranse. A iubi si a da dragoste este cel mai rezonabil sfat al astrelor pentru astazi. Daca totul este in regula pe partea personala, foloseste ziua pentru a fi creativ, a face exercitii fizice. Impresiile pozitive vor adauga forta si vor umple sufletul cu o stare de armonie.

BALANTA

Confortul si pacea ta sunt amenintate de o sarcina urgenta, ale carei rezultate ar fi trebuit prezentate ieri. Balanta are nevoie de intimitate. Ingrijorator si fara niciun motiv submineaza sanatatea. Negativitatea si criticile oamenilor te pot distruge pe interior. Incercati sa mentineti un echilibru in relatia cu ceilalti si sa pastrati distanta fata ce persoanele negative. Astrele te avertizeaza despre posibilitatea unor situatii stresante acasa si la locul de munca. Prin urmare nu te lasa distras si nu te enerva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 iulie 2023. Norocul este de partea Taurului

SCORPION

O zi perfecta pentru actiuni concrete. Puteti merge intr-o calatorie romantica. Persoana care va place va asteapta atentie de la Scorpion. In general, ziua este favorabila pentru diverse actiuni. O atitudine pozitiva nu te va parasi pana seara tarziu. Astrele va ofera posibilitatea de a va arata cunostintele si priceperea. Neutralitatea astazi nu va functiona: iubire sau ura – nu exista o alta varianta.

SAGETATOR

Practicitatea ta nu te va scuti de cheltuieli neasteptate. Pentru Sagetator, este important sa-ti simti propria importanta: apreciati-va si iubiti-va, atunci cei din jurul dvs. vor incepe sa va aprecieze si sa va iubeasca. Decideti-va prioritatile. Intr-o relatie cu partenerul dvs., aflati punctele controversate. Nu escaladati situatia. Un viitor luminos asteapta doar Sagetatorul stabil din punct de vedere emotional. Iritarea si furia sunt consilieri rai.

CAPRICORN

Miscati muntii, obtineti o stea de pe cer, gasiti acun in carul cu fan – puteti face totul. Capricornii vor fi astazi la inaltimea asteptarilor.  Gelozia, stresul, agresivitatea si alte situatii periculoase pot distruge cele mai importante lucruri din viata. Astrele sfatuiesc: daca simtiti ca situatia scapa de sub control, inspira adanc, numara incet pana la zece si ia totul de la inceput. Pastrati dorintele, actiunea si energia ireprosabila in control.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 septembrie 2021. Pestii pot obtine succes pe plan financiar

VARSATOR

Poate o situatie care necesita o atentie atenta va fi ajutata de decizii neasteptate. Exista riscul ca oboseala sau stresul la locul de munca sa declanseze boala. Varsatorii ar trebui sa se modereze. A fi capabil sa anticipezi viitorul te impiedica sa te bucuri de prezent. Traieste aici si acum, da frau liber dorintelor secrete. Daca obiectivul pare astazi lipsit de atingere, bucurati-va de micile victorii actuale. Mergeti inainte si incercati pana reusiti ce v-ati propus. Feriti-va de dezamagirea creata de persoana iubita. Trebuie sa ai grija de celalalt.

PESTI

Pestii sunt atat de tensionati incat nu vad sansele care trec pe langa ei. Incercati sa va „mentineti nervii intr-o cutie”, sa reveniti la realitate cat mai repede. Echipa se va reuni si va reusi daca liderul este puternic. Trebuie sa oferi tot ce e mai bun, atragand toate rezervele.  Semnele sortii promit succesul, dar nu garanteaza implinirea dorintelor. Amintiti-va ca norocul ii iubeste pe cei curajosi si activi.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.