Horoscop pana la final de 2020. Patru zodii sunt binecuvantate de Dumnezeu.

Iata ce le rezerva astrele celor 4 semne zodiacale care vor experimenta cele mai mari schimbari pana la final de 2020:

Zodia Taur (20 aprilie – 20 mai)

Principalul obiectiv al Taurului este sa isi stabileasca o rutina si sa o urmeze zi de zi. Este probabil ca face acelasi lucru de cativa ani si ca i se potriveste foarte bine. Insa, cu Uranus, planeta schimbarilor neasteptate, care va parcurge acest semn in urmatorii cativa ani, Taurul poate simti dorinta brusca de a face modificari in viata sa pe parcursul anului 2020.

In a doua parte a anului 2020, Taurul ar putea sa se desprinda in sfarsit de zona sa de confort si sa intalneasca oameni noi, sa descopere locuri noi si lucruri neobisnuite. Este o idee de schimbare pe care ar putea sa o respinga la inceput, dar in timp va fi sedus de ceea ce este nou.

Taurul ar putea incepe anul 2020 promitand ca va fi deschis la aceste experiente noi, pe masura ce apar. Jupiter, Saturn si Pluto ocupa cea de-a 9-a Casa a Taurului tot anul, oferind oportunitati de calatorie si conexiuni spirituale profunde. Anul 2020 ii va permite Taurului sa-si largeasca orizonturile, potrivit specialistilor in astrologie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 martie 2021. Toate semnele zodiacale vor experimenta schimbari

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul a avut un an destul de agitat cu Uranus in cea de-a 7-a Casa a parteneriatului, care a dus la legaturi complicate, angajamente si pauze. Neptun, planeta viselor si iluziilor, a trecut de ceva timp prin casa a 5-a a romantismului pentru Scorpion, pastrand lucrurile vagi si confuze in relatiile sale.

Dar luna septembrie va fi o perioada de mari schimbari pentru acest semn. In perioada 6 septembrie – 3 octombrie 2020, Venus va tranzita casa a 7-a a parteneriatului pentru Scorpion, oferindu-i posibilitatea de a restabili ordinea in viata sentimentala. O relatie deja existenta ar putea evolua la un alt nivel sau ar putea avea loc o intalnire promitatoare.

Pentru Scorpion, cele mai mari schimbari din 2020 vor atinge viata profesionala, aducandu-le noi oportunitati si conexiuni mai bune.

Zodia Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Daca exista un lucru care defineste un Sagetator, este independenta sa. Nu suporta sa se simta ca o pasare in colivie. Ii place sa iasa in public si sa mearga intr-o aventura imediat ce apare ocazia.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 decembrie 2023. Ajunul Craciunului aduce dorinte implinite

Astfel, in 2020, cea mai importanta schimbare pentru acest semn va fi o noua dorinta de a-si examina indeaproape relatiile sau chiar de a le stabiliza. Doua eclipse lunare pe axa Gemeni / Sagetator, una in iunie si cealalta in noiembrie, vor schimba energiile, iar Sagetatorii simt nevoia de o stabilitate si o legatura pe termen lung. Daca o persoana ii trezeste interesul, Sagetatorul ar trebui sa-si regandeasca viata si sa includa un partener in planurile sale de viata.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Anul 2020 este un an cu mari schimbari pentru Capricorn.

Jupiter va fi prezent si in urmatoarele luni, ceea ce inseamna mari oportunitati pentru Capricorn. Acesta va cantari pro si contra fiecare situatie si va gandi de doua ori inainte de a face schimbari majore, din cauza numarului mare de optiuni disponibile.

Autor