Managerul Spitalului Vaslui, Ana Rinder, internata in stare foarte grava la Institutul Matei Bals

Ana Rinder, Managerul Spitalului Judetean Vaslui, a fost dusa marti cu un elicopter al Inspectoralului General de Aviatie, la Institutul Matei Bals din capitala. Starea ei s-a inrautit rapid,posibil in urma infectarii cu virusul Sars-Cov-2.

Fiul managerului face parte din grupul celor 30 de tineri care au fost pe litoral, desi intre ei era o fata confirmata cu COVID-19.

Cand a aflat ca acea fata a fost confirmata, Ana Rinder s-a dus personal sa isi ia copilul acasa, unde au stat impreuna, in izolare, cateva zile.

Conform unor surse citate de corespondenta RRA, Alina Darie, sefa Spitalului Judetean Vaslui s-a simtit relativ bine pana luni, cand si-a pierdut simtul gustului. In ultimele ore, starea ei de sanatate s-a agravat, iar aceasta a fost dusa la spital.

Publicitate

Din cauza starii de sanatate foarte grave, medicii epidemiologi si reprezentantii Directiei de Sanatate Publica au decis transferarea sa la Institutul Matei Bals din capitala.

Citeste si articolul :   Moldovenii din afara tarii au mers in numar mare la vot: „Am venit sa ne salvam tara. Tara noastra plange dupa ajutor”

Reamintim ca tinerii au participat impreuna cu alte zeci de persoane la o petrecere de majorat. Dupa petrcere o fata a inceput sa se simta rau.

Tatal tinerei este angajat al Ambulantei Vaslui si a dus-o sa-si faca testul pentru COVID-19. Fata nu a mai avut rabdare sa astepte rezultatul testului si a plecat la Costinesti cu prietenii sai. Pe parcursul a patru zile – tinerii s-au plimbat, au fost la plaja si la terase, iar cei mai multi dintre ei s-au infectat cu noul coronavirus.

Rezultatul testului a venit luni, pozitiv. Intre timp tanara impreuna cu alti 29 de tineri s-au plimbat nestingheriti pe litoralul din Costinesti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.