Horoscop cu Neti Sandu. Ce se intampla astazi cu toate zodiile

Horoscop cu Neti Sandu. Afla principalele previziuni astrale ale zilei de miercuri, prezentate ce celebrul astrolog.

Iata ce spune Neti Sandu:

“BERBEC

O sa apara cineva in viata voastra si o sa va lasati purtati de val, c-o sa fie frumos-toate se vor petrece rapid, o sa vedeti.
E posibil sa gasiti ceva in plus de lucru si sa faceti si acele lucruri la care renuntaserati c-aveati banii numarati si sa fie tocmai bine.

Publicitate

TAUR

Poate v-apucati de niste reparatii pe-acasa, o renovare, platiti o firma si voi puteti pleca in concediu in timpul asta.
Se poate sa fie o zi banoasa, si cea de maine la fel si o sa faceti o aprovizionare pentru petrecrea din week-end care poate avea loc si-n alta parte, alt oras.

GEMENI

Poate plecati cu copiii, nepotii la aer, la munte, la mare si o sa va priasca escapada turistica-care poate fi si in weekend. Poate intrati intr-un program de studiu online si o sa va ia ceva timp sa va puneti la punct cu toate cerintele, o sa aveti si examene, dar o sa va placa

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 octombrie 2020. Balanta are o alegere de facut

RAC

Poate intrati intr-o combinatie parteneriala care sa v-aduca o stabilitate financiara, e de-ncercat.
O sa faceti rost de bani, fie de la actualul serviciu, fie mai aveti voi alte surse care-ncep sa descarce bani in contul vostru si o sa va echilibrati financiar.

LEU

O sa va caute cineva care vrea sa faceti echipa la treaba, la distractie, poate chiar in viata de zi cu zi, sa fiti un cuplu. O sa va orientati spre lucruri care se cer in momentul de fata, ca sa tineti pasul cu cerintele, sa aveti din ce sa castigati bani.

FECIOARA

Sunteti dispusi sa munciti si in particular ca sa faceti rost de bani c-aveti multe de cumparat si bugetul era restrans.
E o intrunire, fie si online cu niste oameni care vor sa puneti umarul la o activitate care sa fie spre beneficiul altor oameni-poate s-a-ntamplat recent ceva.

Publicitate

BALANTA

O sa faceti echipa cu niste oameni care au aceleasi preocupari si o sa va puneti toate calitatile in functiune.
Poate va duceti la niste rude in vizita, stati cateva zile si va-ncarcati frumos, sufleteste ca sa fiti pregatiti pentru un asalt in sfera cariera.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 noiembrie 2022. Balanta trebuie sa petreaca mai mult timp cu familia

SCORPION

Poate va duceti cateva zile intr-o statiune turistica, sau la resedinta voastra din alta zona ca sa va recreati, sa va aerisiti. Se poate sa primiti o recompensa pentru c-ati muncit repede, mult, si cu folos, si sa va paste o avansare, ceva-bun- trebuie sa se-ntample.

SAGETATOR

E cineva care v-a dus dorul si va invita sa va-ntalniti pentru ca o astfel de relatie trebuie cultivata, intretinuta.
V-ati putea duce intr-o vacanta si sa si lucrati, pe cat posibil, ca sa tineti pasul cu evenimentele si sa castigati si bani in acelasi timp.

CAPRICORN

Incep sa vina banii pentru care ati tot facut demersuri si scapati de niste griji. Sunt lucruri importante pe care le puteti rezolva si o sa mai primiti ajutor si din partea unor oameni care va apreciaza, si or sa va si-ncurajeze.

VARSATOR

La serviciu e un spatiu de creatie, o sa va folositi imaginatia ca sa prinda viata un proiect.Parca tot aveti un gand cu casa, sa va mutati, sau s-o zugraviti pe cea in care locuiti, sa creati mai mult spatiu, o-mpartiti altfel.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscop de weekend. Zodiile care au parte de vesti bune

PESTI

Sfera sentimentala se activeaza frumos si n-o sa va mai simtiti singuri si neintelesi o sa fie o implinire sufleteasca.
Se poate sa-ncepeti lucrul la ceva nou care sa va acapareze o buna bucata de vreme si or sa se vada rezultatele-o sa aveti parte de castiguri.”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.