Horoscop zilnic, 25 noiembrie 2022. Berbecul nu trebuie sa renunte la ceea ce si-a propus

Universul iti cere sa fii mai atent atat la sentimentele tale, cat si la cele ale altora. Poti planifica excursii, intalniri cu cei dragi, dar nu trebuie sa te urci pe furie si sa intri in conflicte.

Berbec

Ai totul ca sa iei situatia in propriile maini si sa-ti continui drumul catre scopul propus. Nu renunta: zilele in care totul se va schimba sunt chiar dupa colt, arunca o privire mai atenta. Astazi merita sa va ganditi la ce ati dori sa remediati in primul rand. Sfat: Nu este momentul sa renunti.

Taur

Publicitate

Toate emotiile rele neprocesate pot deveni intr-o zi atat de otravitoare incat va fi extrem de problematic sa suporti curgerea propriilor ganduri. Nu-i lasati sa preia controlul si, de exemplu, incepeti un jurnal personal, notand acolo absolut tot ceea ce va ingrijoreaza. Poti incepe azi. Sfat: Nu lasa emotiile tale sa-ti preia mintea.

Gemeni

Universul anunta ziua adevarului pentru tine. Este timpul sa puneti lucrurile la locul lor, sa incepeti o conversatie serioasa pe care ati amanat-o de atata timp. Ai grija de sentimentele celor dragi. Sfat: Fii sincer cu cei dragi, dar intr-un mod constructiv.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 august 2021. Norocul favorizeaza Fecioara

Rac

Esti prea obosit sa rezolvi problemele celorlalti. In plus, ar trebui sa incepi sa delegi unele dintre responsabilitati colegilor tai, astfel incat sa nu-ti irosesti resursele prematur. Apropo, este timpul sa incepi sa tratezi acele „rani” care te deranjeaza de mult. Sfat: Nu pune totul pe umerii tai.

Leu

Meriti tot ce iti doresti. Meriti sa-ti realizezi cele mai nebunesti vise si sa-ti atingi intregul potential. Dar pe drumul catre asta, nu ar trebui sa permiteti oamenilor invidiosi sa va instruiasca, indreptandu-va in directia gresita. Sfat: Ai grija de cei care te invata din propriile greseli si trairi.

Fecioara

Astrele spun ca acum nu este momentul sa fim realisti. Trebuie sa indraznesti si sa-ti asumi tot felul de riscuri, crezand in imposibil. Dar nu exagera. Sfat: cine nu risca nu bea sampanie.

Publicitate

Balanta

Uneori ti se pare ca ai reusit sa scapi de bagajul trecutului. Si uneori pare ca este pe cale sa te preia. oricum, fii tolerant cu tine si lasa orice emotie sa treaca. Sfat: Fii bland cu tine insuti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 septembrie 2023. Astrele sunt de partea acestor nativi

Scorpion

Pentru a va acorda schimbarilor mult asteptate, va trebui sa dezlipiti straturile: despartiti-va de norme, spuneti nu la ceea ce nu mai rezoneaza in interior si mergeti in ritmul tobei vietii tale. Ai mai facut asta inainte, asa ca universul este sigur ca va functiona. Sfat: Elibereaza ceea ce nu mai traieste in inima ta.

Sagetator

Ziua promite sa fie innorata pentru starea ta de spirit. Feriti-va de conflictele care va pot provoca si nu imprastiati bani in dreapta si in stanga. Finantele ar trebui sa fie salvate pana la vremuri mai bune. Sfat: Evitati colturile ascutite si nu intrati in conflicte.

Capricorn

Nu trebuie sa te justifici in fata nimanui pentru ceea ce decizi sa faci. Aceasta este cartea ta curata a vietii si multi oameni sunt murdari in ganduri si fapte, asa ca nu-i lasa sa intre. La locul de munca, merita sa te plonjezi intr-un proiect interesant. Sfat: nu trebuie sa fii tras la raspundere pentru deciziile tale.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 noiembrie 2022. Capricornul trebuie sa ia o pauza

Varsator

Esti unde ar trebui sa fii si ce loc frumos este! Astrele iti cer in mod convingator sa renunti la nevoia ta de a face in mod constant „munca”, sa te grabesti undeva si sa-ti fie frica de a nu mai putea face ceva undeva. Stii ca este imposibil sa stai pe toate scaunele, asa ca de ce sa incerci sa o faci? Sfat: nu mai urmariti tinte fantomatice.

Pesti

Este timpul sa pleci intr-o calatorie si sa aduci macar cateva impresii vii cu tine. Urmeaza o iarna lunga si nu trebuie sa uitati sa va incalziti sufletul. Seara, puteti petrece timp cu cei dragi, de exemplu, mergeti undeva impreuna. Sfat: Sufletul tau cere experiente noi.

Publicitate

Autor