Horoscop Neti Sandu, luni, 29 iunie 2020. Vesti bune la inceput de saptamana

Horoscop cu Neti Sandu. Astrologul vine cu vesti pentu zodii. Afla cine paseste cu dreptul in aceasta saptamana.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 BERBEC

Poate angajati o firma sa va repare ceva pe-acasa, ori sa va construiasca, sa va instaleze ceva la care nu va pricepeti, si pregatiti banii c-o sa fie piperat. O energie suplimentara la voi, si-o sa mutati muntii din loc, dar sa aveti grija cu impulsivitatea, cu friciile, sa va cenzurati, ca sa nu va stricati relatiile cu anturajul.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 TAUR

Publicitate

Se poate s-aveti cheltuieli neprevazute, dar sa v-alegeti cu niste obiecte frumoase pentru casa. Poate abia acum vi se dau rezultatele de la scoala, de la vreun interviu si se poate sa-ncepeti si lucrul, ca pare sa fie favorabil raspunsul.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 GEMENI

O sa recuperati bani, poate primiti vreun bonus, o prima si o sa stati mai bine la capitolul bani. Se pare c-o sa-ncepeti o activitate despre care-a fost vorba mai de mult, dar nu s-a putut, si acum o sa lansati la apa proiectul.
HOROSCOP 29 IUNIE 2020 RAC

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 aprilie 2023. Sagetatorul trebuie sa se focuseze pe ceea ce ii aduce fericire

O sa primiti raspunsuri la cerintele mai vechi si o sa primiti bani si libera trecere ca sa dati drumul unor afaceri. O sa faceti curatenie si prin casa, si pe la acte, sa vedeti daca sunteti cu toate la zi, iar daca nu sa va duceti sa le reactualizati.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 LEU

Au ramas niste chestiuni de familie de luat in discutie si o sa fie cazul probabil, sa se ia o decizie de comun acord. V-au ramas cam multe lucruri de rezolvat la serviciu si o sa dati zor sa va achitati de toate obligatiile si sa fiti pe pozitii pentru proiectele nou-noute.

Publicitate

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 FECIOARA

O reusita in plan financiar, vin ceva bani din urma si o sa puteti acoperi toate cheltuielile. Poate va interesati la banca, sa vedeti ce faceti cu creditele, cum trebuie procedat si care e perspectiva financiara, ca sa stiti cum stati.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 BALANTA

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 31 ianuarie 2022. Vesti bune pentru cateva zodii la sfarsit de luna

Or sa va fie aprobate niste cereri mai vechi si o sa stiti in ce directie s-o apucati, daca va luati casa, masina, plecati in concediu. Sunt ceva restante la bani, la acte de care trebuie sa scapati cat mai repede ca sa-ncepeti o colaborare care v-ar aduce bani in mod constant.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 SCORPION

O sa mai luati niste bani dar si facturile par sa se fi inmultit si o sa faceti un efort sa le achitati chiar pe toate. O sa mai faceti niste reparatii pe-acasa, vreti sa lasati totul luna ca sa plecati in concediu, ori sa va mutati la resedinta dintr-o zona agricola, muntoasa, pe perioada verii.

HOROSCOP 29 IUNIE 2020 SAGETATOR

O sa trebuiasca sa va ingrijiti si de sanatate, sa vedeti cum stau si ai vostri, sa fiti cu totii buni, zdraveni. Vin si acei bani pe care trebuia sa-i luati acum vreo 3 luni si o sa-i tineti pe loc sa-i folositi la mare, la munte, acolo unde-o sa plecati in curand.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 aprilie 2023. Se anunta schimbari pentru Fecioara

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.